עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי VMWARE

Featured Replies

פורסם

קודם כל תודה ל IceBreak שענה לי על כמה שאלות :)

עכשיו ככה, יש לי את VMWARE WORKSTATION, אחלה דבר, אני משתמש ב XP X64 ובVMWARE התקנתי את XP הרגיל.

שמתי לב ש VMWARE מתקין דרייברים משלו לכרטיס מסך (הוא לא מציג את הכרטיס שלי כ nvidia), הסיבה המרכזית שבגללה אני רציתי להתנסות עם VMWARE היא שרציתי להשתמש באופציית ה VIVO שלי (לראות טלויזיה על גבי המחשב, דבר שלצערי nvidia לא הוציאה דרייברים ל X64), אבל מאחר ואני לא יכול להתקין FORCEWARE על ה virtual machine אז גם אי אפשר להתקין את ה WDM של ה VIVO.

האם יש דרך עקיפה לסדר את זה?

עוד כמה שאלות:

1) הסאונד דיי מקרטע, האם יש דרך לסדר את זה?

2) יש לי 1GB זכרונות, כמה כדאי להקצות מהם ל XP הרגיל? שמתי 512MB והוא דיי מזדחל.

3) בתחילת ההתקנה הוא שאל אותי אם אני רוצה להתקין רשת (להתחבר לאינטרנט), בחרתי שלא, עכשיו לאחר שהתקנתי את הXP הרגיל, שיניתי את דעתי, איך בדיוק אני גורם לו לגלות לי את הרשת (ישנם יותר מדיי אופציות שם).

פורסם

הממ.. אני בספק שזה אפשרי.. מכיוון שזה מערכת מדומה, אז כל התקני הקלט/פלט מדומים ע"י VMWARE ולא נותנים גישה ישירה ליכולות מיוחדת (לפחות זה מה שאני יודע, אולי בכל זאת יש משהו באתר שלהם בנושא).

אני השתמשתי עד כה ל VMWARE רק כדי להריץ LINUX בתוך WINDOWS ודווקא לא היו לי בעיות כאלו...

ד"א יש בלינוקס VMWARE TOOLS שאמור לשפר את הביצועים (אני מניח שיש משהו דומה גם לסביבת לינוקס), תבדוק שזה מוקתן עם יש.

אני מקצה ללינוקס פחות מ 256 מגה והוא מסתדר די טוב עם זה...

בהתקנה הנוכחית של LINUX לא שמתי רשת כי אני לא צריך, אבל אם אני זוכר נכון, פשוט תוסיף ב VIRTUAL MACHINE SETTINGS, כרטיס רשת חדש, ואתה יכול להשתמש ב BRIDGED (ואז הוא ישתמש בחיבור רשת שיש לך במחשב האמיתי), או NAT, ואז הוא יפצל את החיבור שיש לך ל 2 חיבורים.

אחרי זה אני מניח שבמערכת הוירטולית הוא יזהה כרטיס רשת חדש, שאתה צריך להגדיר אותו על DHCP

פורסם
  • מחבר

אחחחח איזה קקי, כל כך רציתי להשתמש ב VIVO ניסיתי לחפש באתר, לא מצאתי תשובה..... ואכן ה VM TOOLS מותקן, עדיין זז יחסית לאט.

סידרתי את הרשת, פשוט, הייתי צריך לכבות את ה virtual server על מינת להוסיף את הרשת.

הסאונד מקרטע רצח, יש איזו דרך לסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים