פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים למרות כל ההמלצות עלGTXP אני עדיין דובק בכך שcreative הכוונה היא ללין של Audigy יותר טוב, ומכיוון שאני חושב להחליףאת הSB live שלי במערכת 7.1 ידוע לי שהולך לצאת כזה כרטיס מבית הרקולס אבל מה אם creative?.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים מחבר לא מגידי עתידות- אולי כתבה שפספסתי, הכרזה, משהו.אם בכלל אין מידע על כך-אז אין .לא ביקשתי ספקולציות.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים חבל שאני לא מבין למה אנשים צריכים 7.1 אנלוגי.אין שום משחק שתומך בזה, ואין שום מערכת רמקולים ב7.1 שאני מכיר.. (למחשב..)והשימוש ב7 רמקולים באיכות נמוכה במקום 4 באיכות גבווה - לא חכם.סתם גימיק פרסומי.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים מחבר לי לפחות יש רמקולים מצויינים למחשב + מערכת עם רסיבר בחדר אז האיכות מצויינת. בהקשר השני נכון שהיום משחקים תומכים לרוב ב 4.1 ונדירים ב5.1 אבל אל תשכח את עיניין הdvd כיום יש מה שנקרא DTS EX שזה תמיכה של 7.1 רמקולים בסרטים ואם כבר אני קונה כרטיס חדש אז...
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים לי לפחות יש רמקולים מצויינים למחשב + מערכת עם רסיבר בחדר אז האיכות מצויינת. בהקשר השני נכון שהיום משחקים תומכים לרוב ב 4.1 ונדירים ב5.1 אבל אל תשכח את עיניין הdvd כיום יש מה שנקרא DTS EX שזה תמיכה של 7.1 רמקולים בסרטים ואם כבר אני קונה כרטיס חדש אז... אם אני לא טועה, זה נקרא DTS ES וזה 6.1. שאני אבין, אתה מתכנן לשלב מערכת רמקולים למחשב עם מערכת סראונד אחרת? לא רעיון חכם, הפרשי האיכות בין הרמקולים יהרסו הכל.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים חבל שאני לא מבין למה אנשים צריכים 7.1 אנלוגי.אין שום משחק שתומך בזה, ואין שום מערכת רמקולים ב7.1 שאני מכיר.. (למחשב..)והשימוש ב7 רמקולים באיכות נמוכה במקום 4 באיכות גבווה - לא חכם.סתם גימיק פרסומי.אז גם הפורטיסימו3 זה סתם לא שימושי...
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים ה-DTS 6.1, הוא לא DTS EX, אלא DTS NEO/ DTS MATRIX, אבל יש די הרבה סרטים שתומכים ב-7.1 של דובלי, שנקרא Dolby Digital EX.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.