עבור לתוכן

בעיית סאונד מעצבנת,הסאונד "קופץ" לפעמים

Featured Replies

פורסם

למשל כשאני שומע מוזיקה וגולש באינטרנט באותו זמן אז לפעמים כשאתר עולה או כשאני אפילו סתם עובר לחלון אחר אז פתאום המוזיקה מתחילה לגמגם ול"קפוץ" לשנייה ואז זה מסתדר...זה קורה לי בכל מיני תוכנות ושמתי לב שגם לפעמים זה קורה לי בneed for speed must wanted ולפעמים גם בcounter strike,מה זה יכול להיות אולי הדרייברים לא טובים? (הם מעודכנים להכי חדשים) אולי החבילת מקודדים שיש לי גורמת לבעיות האלו? יש לי את החבילת מקודדים,k-lite codec pack בגרסא הכי חדשה....שהיא גם אחת מהכי פופולאריות...מה יכול לגרום לבעייה? אולי משהו לא מוגדר נכון בביוס? תודה לעוזרים!!

פורסם

יש לך כרטיס קול מובנה?

כי חלק מהכרטיסים האלו משתמשים בכח המעבד , ובשילוב עם מעבד חלש\מעבד שנמצא בניצול גבוה זה גורם לתופעה הזאת של "קפיצות" בסאונד

פורסם
  • מחבר

כן הכרטיס קול הוא מובנה...אבל זה לא קרה לי פעם זאת תופעה חדשה יחסית

פורסם

פעם הבאה שזה קורה תעשה ctrl+alt+del ותעלה את הtask manager , תכנס ל performance ותראה כמה אחוז מכוח המעבד מנוצל

אם זה גבוה אז יש תהליך שמנצל יותר מידי את המעבד, ואין מספיק כדי לעבד את הסאונד ובגלל זה הוא קופץ

תסתכל בתהליכים מה מנצל הכי הרבה , וגם סריקות ספייוואר לא יזיקו

פורסם
  • מחבר

זהו שסרקתי לספייורים עם adaware הכי מעודכנת וגם אחרי מחיקתם זה עדיין קורה...וזה לא קורה לאף אחד אחר שאני מכיר גם כשהמחשב ממש במאמץ רק אצלי כשנגיד עוברים בין חלונות או לוחצים על משהו לפעמים אז הסאונד מזייף ככה...והמחשב שלי לא איזה עגלה שלא סוחבת הוא מספיק חזק בשביל זרימה חלקה של סאונד ועבודה ביחד עם עוד כמה ישומים

פורסם

גם לי זה קורה לפעמיים וגם אצלי זה כרטיס שמובנה בלוח אם...

פורסם

מתן שלח הודעה יא נבלה חחחחחחחחחחח :silly:

גם אצלי זה קורה לפעמים

יש תקופות שכן ויש שלא.

עד היום אין לי מושג איך לסדר את זה

פורסם
  • מחבר

שלח גם אתה ;D

אממ גם שלך מובנה?

נראה לי שזה בסדר אם ככה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים