פורסם 2006 בינואר 219 שנים שלום לכולם,התקנתי WIN XP SP 2 בעברית.אני רוצה לשנות את שפת הממשק של WINDOWS מעברית לאנגלית.לא מצאתי בהגדרות שפה את האפשרות הזו.האם מישהו יכול להגיד לי כיצד אני הופך את השפה מבלי להתקין WINDOWS מחדש?תודה מראש.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים Go to start->control panel-> Data, time, language and regional options ->language and regional options לשונית שניה ... תסמן את הריבוע הראשון כשהדיסק של הווינדוס בפנים ואז תלחץ applyאחרי זה תשנה שם הכל לעברית\ישראלתאתחל את המחשב
פורסם 2006 בינואר 319 שנים לא נראה לי הוא התכוון איך הוא מתקין את העברית במחשב.הוא שואל איך הוא הופך את כל הממשק שלו לאנגלית.אז בעיקרון לא נראה לי שיש דרך אחרת חוץ מלהתקין את הווינדוס מחדש בשפת האנגלית.(ולעשות מה שרשום פוסט מעלי בשביל שהווינדוס יתמוך בעברית)וגם אם מצאת דרך לעשות את זה בלי להתקין מחדש, לא הייתי ממליץ נשמע כאילו זה יכול ליצור די הרבה בעיות בעתיד.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אתה צריך להשיג Windows XP Language Interface Packמהאתר של מייקרוסופט...http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0db2e8f9-79c4-4625-a07a-0cc1b341be7c&DisplayLang=en
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.