פורסם 2006 בינואר 319 שנים אחי גם אני מיצטער לומר אבל התוצאות לא ממש ניראות לי אמינותאני עם מהירויות הרבה יותר גבוהות+ מיפרט הרבה יותר טוב קיבלתי פחות מימךוגם למה הFPS שלך ב2003 בGT1 הוא כזה נמוך?(זה הFPS שלי בסטוק) ובGT2 הוא כל כך גבוה??איזה דריברים את מישתמש?
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר אחי גם אני מיצטער לומר אבל התוצאות לא ממש ניראות לי אמינותאני עם מהירויות הרבה יותר גבוהות+ מיפרט הרבה יותר טוב קיבלתי פחות מימךוגם למה הFPS שלך ב2003 בGT1 הוא כזה נמוך?(זה הFPS שלי בסטוק) ובGT2 הוא כל כך גבוה??איזה דריברים את מישתמש?לא יודע אחי יכול להיות ביגלל המעבד הGT1 צריך כניראה יותר כוח מהמעבד ובGT2 זה כניראה יותר מהכרטיס ותאמין לי גם אני ממש מודהם לפני הפירמוט הגעתי לתוצאה של 3K ב05 ו7K ב03 ואחי הפירמוט תיראה איך זה קפץ ואני משתמש בדרברים הכי חדשים שיצאוואני עוד מעט יעשה בדיקה שוב ונצלם לך עם הרזולוציה והכול
פורסם 2006 בינואר 319 שנים יא אללהתרגעו כבראם הוא משקר הוא משקר לא פחות ולא יותר לעצמו בלבדתצאו מנקודת הנחה שהוא צודק וזהולמה אתם כל הזמן מנסים להוכיח אנשים על שקר
פורסם 2006 בינואר 319 שנים לא לכל אחד יש פה את ה3DMARK שעולה כסף עם גישה לORB אז אם הוא נותן רק סקרינשוט זה סימן שהוא קנה את התוכנה..גם אני לא הייתי קונה את זה בחיים דבר שטותי מאוד,רק בשביל גישה מטומטמת לORB אני יקנה משהו שעולה 100 שקל?
פורסם 2006 בינואר 319 שנים לא לכל אחד יש פה את ה3DMARK שעולה כסף עם גישה לORB אז אם הוא נותן רק סקרינשוט זה סימן שהוא קנה את התוכנה..גם אני לא הייתי קונה את זה בחיים דבר שטותי מאוד,רק בשביל גישה מטומטמת לORB אני יקנה משהו שעולה 100 שקל?אתה בחור מאוד חכם עם הגרסאות החינמיות של 3DMARK05 אפשר להעלות לORB הסיבה שפותח הת'רד לא יצליח להעלות לORB זה כי יש לו סיריאל פרוץ
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אני לא אומר שפותח הדיון משקרפשוט הבעיה שלי היא למה הFPS שלו בGT1 ב2003 הוא כל כך נמוך!! (185 אני מוציא ללא OC) ובGT2 הוא מאוד!! גבוהואני לא מבין למה- איזה דריברים אתה מישתמש??
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר אני לא אומר שפותח הדיון משקרפשוט הבעיה שלי היא למה הFPS שלו בGT1 ב2003 הוא כל כך נמוך!! (185 אני מוציא ללא OC) ובGT2 הוא מאוד!! גבוהואני לא מבין למה- איזה דריברים אתה מישתמש??אני משתמש בדריברים הכי חדשים שיצאו החודש שמע לדעתי הGT1 מאמץ יותר את המעבד כניראה והמעבד שלי דיי חלש אז יכול להיות ביגלל זה קיבלתי שמה ציון נמוך :\וכניראה בGT2 זה יותר מאמץ מהכרטיס מסך
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/indexאה זה שאתה מעלה את התוצאה שלך והפרטים והכול אני מכיר את זה אבל משומה אני לא מצליח לעלות הוא מבקש ממני משתמש כזה כניראה ביגלל ששלי פרוץ
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אה זה שאתה מעלה את התוצאה שלך והפרטים והכול אני מכיר את זה אבל משומה אני לא מצליח לעלות הוא מבקש ממני משתמש כזה כניראה ביגלל ששלי פרוץלמה אתה שם סיריאל ? תעשה הסרה , תתקין שוב ואז בהתקנה תעשה "לרכוש יותר מאוחר "וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.