עבור לתוכן

האם כדאי היום להשקיע בכרטיס מסך AGP ואם לא אז מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי התלבטות:

במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מיושן מאד שאני מעונין להחליפו, אך דא-עקא (או משהו כזה) ויש לי רק סלוט של AGP ולא של PCI-E.

התקציב שלי לכרטיס מסך החדש הוא מקסימום 1000 ש"ח ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות לי היום כרטיס מסך מ'מעמד הביניים' מינוס

שמתאים לAGP (נראה לי שרק nVidia 6600 מתאים לדרישות) ושיספיק לי לזמן מינימלי בלבד, או להשקיע בכרטיס מסך PCI-E

ואז אני לא כ"כ יודע מה לעשות (איזה כרטיסי מסך רלבנטיים לתקציב הזה וכן האם אני צריך להחליף גם את הלוח אם)?

אנא עזרו לי, אני ממש מסתבך בסבך הכרטיסים המצוי כיום.

תודה.

פורסם

אם אתה לא מתכוון לקנות מחשב חדש אז אין בעיה עם AGP :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לומר שאם עוד שנה אני אקנה מחשב חדש, וארצה להכניס את הכרטיס מסך שאקנה עכשיו אז לא אוכל להשתמש בו?

פורסם

אתה מתכוון לומר שאם עוד שנה אני אקנה מחשב חדש, וארצה להכניס את הכרטיס מסך שאקנה עכשיו אז לא אוכל להשתמש בו?

את זה הוא לא אמר אבל זה ברור. AGP מת מזמן, תתרגל לרעיון.

6600GT הוא פתרון נחמד אבל מתחיל להיות קצת חלוש וממש לא ישמש אותך לטווח ארוך. כרגע יש על הנייר (לא ראיתי בחנויות) כרטיסי 6800GS חזקים הרבה יותר, וכנראה שגם לא יקרים הרבה יותר, אבל כנראה שעדיין מחוץ לגבולות התקציב שלך.

בכל אופן, עצתי אליך היא כזאת, תחסוך כל שקל שיש לך לכיוון מחשב חדש. קניה של כרטיס AGP אולי תשעשע אותך לכמה חודשים (כי כמעט כל כרטיסי AGP הם מוגבלי יכולת, במיוחד מתחת לאלף שקלים), ספק רב אם שנה, אבל תעקב אותך מלממש מטרה סופית.

פורסם

מובן שלא עוד שנה לא יהיה כמעט שום זכר לAGP עכשיו כולם עוברים לPCIE

פורסם

אבל כרטיס ב1000 שקל גם עוד שנה ימות

פורסם

איזה מחשב יש לך?

גם אני עם אותה בעיה, אבל המעבד שלי הוא בסוקט 754, ככה שיוצא כמעט אותו הכסף לקנות כרטיס מסך ולוח חדש עם PCIE

פורסם

אבל אז אתה תצתרך לקנות כרטיס חרא/תקציב חזק יותר

פורסם

בתקציב שלו זה לא משנה...

שיקנה כרטיס AGP ויהנה עוד שנה. (אפשר למצוא 6800 רגיל ב- 900 שקל)

ואז שיחליף מחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים