פורסם 2006 בינואר 219 שנים לא יפה וגם ענק.באפשרותכם לבקש ממשתמשי הפורום לעצב לכם חתימה משלכם.כדי לעשות זאת במסודר ולמנוע הצפה של בקשות ברחבי הפורום החלטנו לרכז את כל הבקשות בדיון זה.לתשומת ליבכם:לכל מבקשי/מעצבי החתימות: אם החתימות הן לשימוש כאן בפורומים של HWzone, זכרו שהגודל המקסימלי המותר לחתימה הוא 300x100 פיקסלים, והמשקל המירבי הוא 30KB.תהנו.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים חחח... איזה מבאס אתה...חמוד..חחח כן, בדיוק מה שבאתי להגיד!חתימה חביבה! רק תתאים אותה לחוקיי הפורום, אם אתה רוצה להשתמש בה פה!
פורסם 2006 בינואר 219 שנים חביבה אם היא שלך.. דרך אגב זה שטען שהיא לא שלו אתה יכול להוכיח בבקשה כדי למנוע סתם אי נעימות..
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר Nos, בדיוק! Lamer אני לא מתכוון להישתמש איתה פה, וגם היא ממש לא ענקית. זה גודל נורמלי לחתימה.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים למה לא רואים?בכל מקרה חתימה מעל 60 פיקס גובה זה מכער את הפורום!NOS, קבל ח"ח.עריכה (עכשיו אני רואה):היא גדולה מדי לפורם, והצבעים קצת זרחניים. אבל העיצוב נחמד.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים אני דווקא אהבתי רק הפונט.....אמ היה הרבה יותר יפה פונט פחות רגיל כאילו משו יותר מיוחד...
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר יש לך פונטים להציע לי? הורדתי חבילה ענקית, וזה מה שהתאים מכולם התמונה לא זרחנית, האור במסך אצלך חזק, תחליש אותו.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים חתימה נחמדה אבל תגידו איך אתם יודעים שהתמונה יותר מ.30K right click -> properties? omrif החתימה ה"יפה" שלך שוקלת 272ק"ב!!!
פורסם 2006 בינואר 319 שנים הגודל חורג מהמותר... וגם המשקל תמונה עם משקל מותר: [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.