עבור לתוכן

מצלמה לטיול (ד.אמריקה והאזור)

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב.. אחותי טסה עוד מעט לטיול לדרום אמריקה וכל האזור הזה.. עכשיו היא ביקשה ממני למצוא לה מצלמה והעדפתי להתייעץ קודם..

האמת שכרגע מה שנראה לי הכי טוב זה A520 של קנון מבחינת המחיר והביצועים.. אבל שמעתי הרבה אנשים שאומרים שהיא שורפת סוללות ויש דיליי די גדול בין תמונה לתמונה (בעיקר בתמונות עם פלאש ממה שהבנתי).

אז איזה עוד מצלמות יש בטווח המחירים הזה? (1000~ שקל.. צריך גם כ.זיכרון של 256/512 מגה לפחות, ככה שזה גם מוסיף למחיר)

מה שחשוב זה פשטות הפעלה, שהמצלמה לא תזלול סוללות ואם אפשר אז עדיף משהו עמיד כי היא הולכת להזרק הרבה בתיקים וכאלה..

תודה וחג שמח!

פורסם

לטיול כדאי מאוד מצלמה עם עדשת רחבה אמיתית (לפחות 28mm). שתי המצלמות הזולות ביותר עם עדשה כזו הן ה-Fuji E500 וה-Ricoh Caplio R1. שתיהן משמעותית יותר מהירות מקאנון מבחינת פוקוס, וכנראה שגם מבחינת הפלאש. בכל מקרה עדיף להמנע ככל האפשר מצילום עם פלאש, שתמיד גורם לתמונות להראות מלאכותיות ומכוערות (ללא תלות במצלמה).

לריקו יש עדשת טלה יותר רצינית מלפוג'י (135mm מול 91mm) והיא יותר מתכתית, אבל מי שמצלם בה צריך יותר להבין מה הוא עושה כדי לקבל תוצאות איכותיות. הפוג'י (ובטח הקאנון) פחות דורשניות מהבחינה הזו.

אני הייתי הולך על הריקו, אבל לצלם שרוצה תוצאות טובות במינימום מאמץ הפוג'י תתאים יותר.

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שאחותי תתחיל לחשב ISO ודברים כאלה בכל פעם שהיא תרצה לצלם, אז נראה לי שהריקו קצת גדולה עליה (למרות שהיא נראת אחלה מצלמה.. עוד מעט אני גם אתחיל לחפש לעצמי מצלמה והריקו בהחלט תהיה אפשרות).

אז בקרב מצלמות הP&S מי לוקח? ועד כמה עדשה רחבה משמעותית? יש לך אולי תמונה שצולמה בעדשה רחבה בשביל לראות את ההבדל?

שוב תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים