פורסם 2006 בינואר 219 שנים אני מכניס דיסק לצורב וסם את ואז נכנס ל נירו DATA DISC ואז הבא ואז אני סם שני קבצי POWERPOINT .. עושה ניקסת -> BURN אחרי זה הדיסק יוצא לבד , והנירו כותבת ..PLEASE INSERT THE MEDIUM TO WRITE TO ?? מה הבעיה ?? מישהו ?????
פורסם 2006 בינואר 219 שנים תבדוק שב recorder->choose recorder הצורב מסומן.... חוץ מהדברים האלו לא עולה לי שום דבר לראש.
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר תבדוק שב recorder->choose recorder הצורב מסומן.... חוץ מהדברים האלו לא עולה לי שום דבר לראש. מה זה RECORDER איפה אני מוצא את זה ?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים פה זה ב EXPRESS, תוודא שבחרת את הצורב הנכון, ואת סוג המדיה שאתה מתכוון לצרוב עליה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 219 שנים אם זה לא יעבוד תספק עוד פרטים: איזה צורב בדיוק, האם זה קרה פתאום או שתמיד הייתה הבעיה הזו?
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר שנייה אני מוריד את הNERO הרגיל כי גם יש לי NERO EXPRESS 5.5 לא הכי חדש .. אנסה בNERO הרגיל
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מחבר לא הצלחתי למישי שאל יש לי DVD ו כונן רגיל ו צורב [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.