פורסם 2006 בינואר 219 שנים אני צריך שמישהו יבנה לי פונקציה שבודקת האם תת-מחרוזת כלשהי נמצאת במחרוזת אחרת, למשל האם במחרוזת ABCD נמצאת התת מחרוזת BC, התשובה היא כן, והפונקציה צריכה להחזיר את המקום שבוא מתחילה התת מחרוזת (אינטג'ר) או במקרה שלא נמצאה התת מחרוזת 0.לפי ההצהרה הבאה:function Pos (Sub:StringType; S:StringType):integer;Sub היא התת מחרוזת, וS היא המחרוזת המקורית.אם אי אפשר לבנות תפונקציה לפי ההצהרה שלמעלה - בלי האורך של התת מחרוזת אז אפשר להוסיף שהפונקציה גם מקבלת את אורך התת מחרוזת SubL ואורך המחרוזת .SL
פורסם 2006 בינואר 219 שנים אני מקווה שאני זוכר פסקל אחרי השטיפת מוח שעשו לי עם ג'אווה.function Pos (Sub:StringType; S:StringType):integervar i:integer; j:integer; ans:integer; StillGood:boolean;begin ans:=0; i:=1; while (i<=length(S)-length(Sub))and(ans=0) do begin StillGood := true; j:=1; while (StillGood) and (j<=length(Sub)) do begin StillGood:= (Sub[j]=S[j]); j:=j+1; end; if (StillGood) then ans :=i; i=i+1; end; Pos:=ans;end;נמחקו כל הטאבים =\
פורסם 2006 בינואר 219 שנים כן זה אכן עמור לעבוד אבל כך בחשבון כמה דברים 1. החשוב ביותר שולבו פה שורות מכל מיני שפות תיכנות תצתרך להמיר את הכל לפסקל זה לא בעיה והדברים די ברורים2. הפונקציה תחזיר את המקום שבו הופיע התת מחרוזת בפעם הראשונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.