עבור לתוכן

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי שאלה בקשר לקירור

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את כרטיס המסך MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 וחשבתי לקנות אתurl=http://www.thermaltake.com/products/chipset/g4.htm]מערכת הקירור המיוחדת לזה אבל אולי כדאי לי משהו אחר, או שבכלל אפשר לוותר על זה? האם מערכת הקירור הזאת תקרר לי גם את שאר המחשב?

פורסם

את אר המחשב היא לא תקרר לך, אבל אולי בעקיפין אם היא באמת תצליח להוריד מטמפרטורת כרטיס המסך שלך בעקיפין יהיה פחות חם בתוך המחשב...

פורסם
  • מחבר

האם ההתקנה של הכרטיס מסך ושל מערכת הקירור תהיה קלה, קשה או שכדאי לי לקחת את זה למעבדה בשביל להרכיב?

והאם הכרטיס מסך הזה גדול או שהוא יכנס לרוב המחשבים (אני לא שואל את זה בפורום אחר כי חבל לפתוח סתם עוד דיון...)?

פורסם

אני לא חושב שתצליח למצוא חברה שתסכים להתקין לך את הערכת קירור (בעיקר כיוון שזה מבטל את האחריות)

התקנה של ערכת קירור לא אמורה להיות קשה... אבל צריך מעט ידע , ונסיון איך לעשות את זה נכון. או שיש סכנה שיגרם נזק לכרטיס מסך (נזק שהאחריות לא מכסה)

אני חושב שהקירור של ה S/U/M/A דומה או לפחות מתקרב לאיכות של הקירור של TT, ולכן אולי כדאי לשקול לקנות את הכרטיס הזה.

כמו כן הכרטיס מסך גדול יחסית... אבל קשה לי להאמין שהוא לא יכנס במארז סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר

הבעייה היא שאין לי ניסיון קודם או ידע בהתקנת מערכות קירור...

פורסם

אם אני מרכיב קירור על הכ.מסך אני מאבד את האחריות ? :o

או שזה תקף רק לגבי פירוק הקירור הקיים?

פורסם

כל שינוי פיזי שאתה עושה בחומרה מבטל אחריות, זה גם די ברור למען האמת.

מן הסתם אבל אם הכרטיס יידפק ותחזיר לו את הקירור הישן ותמחק ראיות לכך שבכלל נעשה איזשהו שינוי בו, לא תהיה בעיה לממש את האחריות.

פורסם
  • מחבר

ההתלבטות שלי היא אם להזמין את הכרטיס מסך דרך האינטרנט (ואת מערכת הקירור שלו) ולנסות להרכיב את זה בעצמי (בלי ידע קודם בהרכבה) או לקנות את הדברים בחנות, לשלם כ200 שקל יותר ושהם יעשו את ההרכבה?

פורסם

כל שינוי פיזי שאתה עושה בחומרה מבטל אחריות, זה גם די ברור למען האמת.

מן הסתם אבל אם הכרטיס יידפק ותחזיר לו את הקירור הישן ותמחק ראיות לכך שבכלל נעשה איזשהו שינוי בו, לא תהיה בעיה לממש את האחריות.

ואם אני קונה את הקירור מאותה חנות שקניתי את הכרטיס ?

מה הם סתם מוכרים את זה בשביל כרטיס ללא קירור ? ברור שמפרקים את הקירור הנוכחי ...

פורסם
  • מחבר

בבקשה תענו לי.

אני חייב לקנות את הכרטיס מסך בקרוב (כי כמעט כל משחק נתקע לי) ואני צריך להיות בטוח במה שאני עושה.

פורסם

שמע זה שיקול שלך

אנחנו לא יודעים עד כמה אתה מוכשר בהרכבת מערכות קירור...

אתה יודע

לדעתי חבל על הכסף-תעשה לבד

מקסימים תבקש עזרה מחבר שמבין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים