עבור לתוכן

שאלה על צו גיוס..

Featured Replies

פורסם

ואם זה לא קשה לך, ובכל זאת תכנס לקרבי תעשה את ה3 שנים האלה קרבי ותסיים עם זה כמו שצריך.. ;)

הבעיה שזה לא מיסתים אחרי 3 שנים ואני מופתע שאף אחד פה לא הזכיר תמילואים אחרי השרות

אני אישית היתי טבח אז אני לא עושה מילואים אבל אני מכיר יותר מידי אנשים שמיצתערים על השרות בקרבי ביגלל המילואים

חוץ מיזה הגיוס ביולי זה הגיוס הגדול ביותר בצהל וגם אני בזמנו יתגיסתי ביולי-1997

וזה נכון שהרבה מאוד זה לקרבי וגם אני היתי קרבי בהתחלה אבל יש גם להרבה מקומות אחרים

ודבר אחרון רוב החילים הקרבים בעלי פרופילים 97 ו82 משרתים שרות מסריח של שמירת מחסומים מארבים והרבה פעולות בסיגנון

יש להם יציאות חרא ותנאים חרא ובאזרחות הם נחשבים חילים רגילים למרות שהם עושים תפקידים מאוד חשובים וקשים

את כל הקרידיט מקבלים היחידות המיוחדות הטיסים וכו וחיל קרבי שמישתחרר לא קיבל כימאת אף ידע לרוב העבודות האזרחיות

ואין לא תשם והקשרים של חיל ביחידה מובחרת כך שהוא נידפק מישתי הכיוונים

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רן, אמרת לי לחכות כרגע עם זה, אז עד מתי לחכות כי אם אני יבחר בעתודה אני יצטרך לגשת לפסיכומטרי, לפי מה שאמרת!

ולפי מה שאתה אומר לי כאן, כנראה שאני אבחר בעתודה (ואני מוכן לחתום עוד 3 שנים), אבל אם אני לא אתקבל, אני אשרת בקרבי בסוף והכל היה לשווא ?

פורסם

אתה יכול להתמיין לדברים אחרים במקביל לעתודה ולהתגייס אליהם במקרה שתיפול מהעתודה

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להתמיין לדברים אחרים במקביל לעתודה ולהתגייס אליהם במקרה שתיפול מהעתודה

לא הבנתי מה הכוונה שלך..

פורסם

הוא מתכוון שבמקביל למסלול העתודה אליו אתה כביכול ממויין ובתנאי קבלה

אתה יכול לקבל זימונים לעוד מיונים שבסוף תצטרך להחליט כמובן לאיזה כיוון אתה הולך.

כמו כן אם תיפול מהעתודה תוכל אולי להתמיין למסלול כלשהו שאתה מזומן אליו.

כמו שאני למשל כרגע ממויין לצ"א ול2 קורסים שונים במודיעין. אם במהלך המיונים שלי אני נופל נגיד מהקורסים במודיעין,

זה לא מוציא לי את האפשרות ללכת לצ"א.

אם אתה רוצה ללכת לעתודה, תרשם בהקדם האפשרי ותרשם לבחינה הספיכומטרית באפריל (אלא אם אתה מסוגל ללמוד

כל כך הרבה חומר לבחינה בפברואר ואז תיגש בפברואר).

תעשה את המקסימום שלך וכמובן בנתיים אם תקבל עוד זימונים תעשה בהם גם את המקסימום.

במקרה הגרוע שאתה נופל מהעתודה ויש לך עוד זימונים (אני מניח שתקבל...) תוכל להתמיין אליהם.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז ניתן לזמן בנתיים לעשות את שלו ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים