עבור לתוכן

לכל זייפני הרטיו - חובה לקרוא! - הודעה שפורסמ&

Featured Replies

פורסם

קשה לקרוא בעיברית אה??

^^^

אתה יודע שאם כל אחד היה מזייף...לא היינו יכולים להוריד כלום...

זה שאתה מעלה ב 9K זה כן אשמתך...

• תגובות 108
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועד כמה שנים כשיחרימו אותנו מכל האתרים נאלץ להתחנן לאמנסיפציה ברשת.

אנחנו כל כך עלובים :P

אגב אני שומר על יחס של 0.7 ויש לי כבר 60GB שהורדתי

אז אין גישה להורדות בשניה שהם יוצאים, אז מחכים לילה אחד ומורידים.

פותח הת'רד אתה לא פחות עלוב מאלה ששמים יחס של 100, אתה בסך הכל יותר מנומס, אבל עדיין עלוב.

פורסם
  • מחבר

ועד כמה שנים כשיחרימו אותנו מכל האתרים נאלץ להתחנן לאמנסיפציה ברשת.

אנחנו כל כך עלובים :P

אגב אני שומר על יחס של 0.7 ויש לי כבר 60GB שהורדתי

אז אין גישה להורדות בשניה שהם יוצאים, אז מחכים לילה אחד ומורידים.

פותח הת'רד אתה לא פחות עלוב מאלה ששמים יחס של 100, אתה בסך הכל יותר מנומס, אבל עדיין עלוב.

כ!ס אמא שלך! אני מנסה לעזור :pissed: שלא יחסמו אותנו! אני לא אשם שיש אנשים שלא יודעם לפחות לזייף אז זדיינ! מה אכפת לי..אני כולה אמרתי כדי שתפנימו

סאלמתק חאר!ת :bash: :bash: :bash:

פורסם

^^^

כן בגללך :D

בגלל מי שמזייף...

פורסם

אתה מנשק את אמא שלך עם הפה הזה? קצת תרבותיות לא תזיק.

פורסם

איך אני רואה את ה RATIO הכולל שלי ?

או שזה לכל הורדה בנפרד ?

ואיך כל הטרקרים משתפים את המידע על הRATIO של כל יוזר ?

זה ממש לא ברור לי ...

מישהו מוכן להרחיב ?

פורסם
  • מחבר

רטיו:

יש אתרי הורדות שיש הורדות טובות..

כדי להוריד מהר צריך להעאלות..

יש שיטה שאתה כאילו מזייף העלאה וככל שהיחס בין העלאה להורדה גדול ככה הרטיו גדול..

אבל אתה לא יכול למשל להוריד מגה ולהעלות 100 ג'יגה.. זה לא הגיוני.. ואז עולים עלייך שזייפת..

עכשיו מלא ישראלים מתחילים לזייף... הרטיו של הישראלים גבוה..

ובבגלל זה רוצים לחסום אותנו מהאתרי הורדות האלה...

פורסם

רטיו:

יש אתרי הורדות שיש הורדות טובות..

כדי להוריד מהר צריך להעאלות..

יש שיטה שאתה כאילו מזייף העלאה וככל שהיחס בין העלאה להורדה גדול ככה הרטיו גדול..

אבל אתה לא יכול למשל להוריד מגה ולהעלות 100 ג'יגה.. זה לא הגיוני.. ואז עולים עלייך שזייפת..

עכשיו מלא ישראלים מתחילים לזייף... הרטיו של הישראלים גבוה..

ובבגלל זה רוצים לחסום אותנו מהאתרי הורדות האלה...

תודה אח, אבל זה לא מה ששאלתי ...

א. איך אני רואה את הRATIO שלי ?

ב. האם זה ספציפי לכל TRACKER או כולל ?

ג. מה קורה כשאר יש RATION קטן ? אני מנחש שיותר קשה להוריד דברים חדשים מהר ??

פורסם
  • מחבר

תודה אח, אבל זה לא מה ששאלתי ...

א. איך אני רואה את הRATIO שלי ?

ב. האם זה ספציפי לכל TRACKER או כולל ?

ג. מה קורה כשאר יש RATION קטן ? אני מנחש שיותר קשה להוריד דברים חדשים מהר ??

א-אתה נכנס לפרופיל שלך באתר זה נמצא למעלה ואז שאתה בפנים רשום לך את השם של היוזר שלך בגדול אתה לוחץ עליו וזה מראה לך את הרטיו..

ב-כן לכל אתר יש אתה זה כמעט..

ג-לא,פשוט נותנים לך באן..

פורסם

קשה להאשים את המשתמשים בארץ בשימוש של Fake Upload. הבעיה היא בזק והמחירים הגבוהיים של HOT לUpload גבוהה.

נכון אפשר לשים בלילה את הUPLOAD אבל עדיין זה מעלה כמעט כלום. בסביבות 300-400 מגה.

בוא לא נשכח שאם אתה משתף את האינטרנט שלך כמו שהרבה עושים העלאה במהירות מקסימלית גומרת לאינטרנט לעבוד בצורה זוועתית.

קשה להאשים את המשתמשים בישראל. הרי למה למישהו יהיה איכפת אם הוא יעלה לאתרים האלו באמת ולא ירמה. אבל הבעיה היא שהUpload כל כך מסכן שאתה מעלה ומעלה וקשה מאוד לאזן את הרטיו.

זה ממש מטומטם שאנחנו נמצאים במקום הראשון של הUpload. אני לא מבין לאיזה רטיו הם מזייפים. בשביל להגיע למקום הראשון בזה.

עם הזמן HOT תוריד את המחירים שלה לחבילות עם הUpload הגבוה יותר. ואז יותר יתחברו ויהיה לנו באמת אינטרנט מהיר.. כרגע עם הUpload הזה אנחנו ממש מוגבלים.

פורסם

שיט לא

איזה ישראלים בני זונות

יווו מכל העולם מקום 1 זה הישראלים כמזייפי רטיו?

תגידו מה אתם רוצים ללכת לקנות דרבים שבכלל לא נוכל יותר להוריד מהר?

אני בTL כבר חצי שנה ואני מעלאה יפה מאוד ומוריד

גם שיש יותר מידי דברים שאני חייב להוריד והיחס לא כמו שאני רוצה אני מעלאה עד שיהיה לי יחס שצריך

אז קחו דוגמא ותתחילו לשתף בלי לזייף!!!

פורסם

16 מיליון טרה בייט...זה 16 מיליארד גיגהבייט :nixweiss::kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

Jet Li:

לא צריך להיות כזה קמצן...ולהעלות כמו כולם... הורדת קובץ-תחכה שהוא יסיים להעלות...

כי בסוף זה בשבילך...זה מעלה לך ולכולם את המהירות :);)

פורסם

מסכים

חוץ מזה לא צריך להתלהב ולהוריד כל שטות, תבדקו טוב טוב אם אתם באמת רוצים\צריכים את מה שאתם מורידים

וגם אם הטורנטים שאתם עושים להם seeding לא פופולרים ולא מנצלים את כל הupload פשוט תורידו רק חלק מטורנט פופולרי (200+ leechers)

לא את כל הטורנט, רק למטרות העלאה (זה שיטה פופולרית ומקובלת לגמריי על כל האתרים)

פורסם

אין קשר לקמצנות.

הבעיה אצלי שהאינטרנט בשימוש כל הזמן ומספר השעות שהאינטרנט במצב שהוא Idle ממש שעות ספורות שבזמן הזה אני מעלה כמו כולם.

שאתה משתף אינטרנט בין כמה אנשים ויש לך Upload כזה כל העלאה של תמונה או כל דבר אחר פשוט חונקת את האינטרנט ואתה פשוט במצב שלדף יכול לקחת כמה דקות לעלות.

מה לעשות זה המצב כרגע. שלא תבין אותי לא נכון. אני לגמרי לא מצדיק את הFake Ratio אבל מה לעשות זה המציאות שבזק הכריחה אותנו. בזק אוהבת להפציץ עם Download אבל את הUpload היא אוהבת להשאיר מאחור.

כרגע לכל מי שמשתף את האינטרנט לעלות הרבה שעות זה לא אפשרות.

בנתיים מה שאפשר לעשות כרגע זה רק לחכות שהחבילה של HOT תיהיה במחיר ההגיוני. כי 300 שקל לחודש זה בכלל לא הגיוני. תאמין לי שאם היה לי Upload רציני ואני לא מדבר על 100-200 אלא על 40-50 הייתי פשוט מפעיל את BT על UPLOAD של 30 ו20 לשימוש הבייתי. אבל היום אני לא יכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים