עבור לתוכן

כרטיס בתקציב 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם, יש לי תקציב של 1K ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש...

לא נראה לי שאני יכול 6800GS בגלל צוואר בקבוק... אחרי זה נבדוק את זה.

כרגע מעניין אותי מה האופציה הכי טובה שלי לכרטיס ב1K שאני עושה לו OC (כשהמחיר כולל קירור)

אני רוצה לדעת כאילו אם כדאי לי במקום לקנות 66GT לקנות X800GTO ולעשות OC למשו מטורף...

קיצר איזה המלצות יש כן?

הערות:

תקציב גג כולל קירור אם צריך = 1000 שקל

-AGP

מה הכרטיס שהכי כדאי לי?

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קנה GTO הוא קצת יותר טוב מ6600GT אבל ל6600GT יש טכנולוגיה עדיפה יותר אבל שאיאפשר לנצל אותה כי הכרטיס לא חזק מספיק,והקירור של GTO אמור להספיק לOC מכובד

פורסם

מצטרף לשאלה אני באותו מצב כמוך בדיוק, עם אותו מפרט ועם אותו תקציב...

בקשר לשאלה שלו במידה ואני קונה את הGS כשהוא יוצא לAGP יהיה צוואר בקבוק ולא נתן יהיה להנות מהביצועים ?

פורסם

קח 6800le, פתח לו צינורות ותן לו באוברקלוק!!!!!!!!!!!!!!!!.

ובקשר ל6800gs אז הוא יעבוד בסדר גמור המחשב שלכם לא צוואר בקבוק.

פורסם

מצטרף לשאלה אני באותו מצב כמוך בדיוק, עם אותו מפרט ועם אותו תקציב...

בקשר לשאלה שלו במידה ואני קונה את הGS כשהוא יוצא לAGP יהיה צוואר בקבוק ולא נתן יהיה להנות מהביצועים ?

אין שום צוואר בקבוק!

פורסם

הקדמתי אותך ;D

פורסם

הקדמתי אותך ;D

יש משהו מוזר בשעון של הפורום כתבנו באותו זמן אבל זה אומר שהתגובה שלי נשלחה רק אחרי 3 דקות :screwy:

פורסם

הכל בזכות עכבר 5 מגה :smile1:

פורסם

הכל בזכות עכבר 5 מגה :smile1:

:lol:כן בטח...

פורסם

שאלה

מזה פתיחת צינורות?

פורסם

יש כרטיסים שבאים עם ליבה של כרטיס יותר מתקדם עם מספר צינורות רב יותר......אבל לפעמים חוסמים את הצינורות בשביל למחור ת'כרטיס במחיר יותר נמוך (ככה גם הביצועים יותר נמוכים) ואם במזל יצא לך כרטיס עם ליבה כזאת והצינורות החסומים הם בסדר אז אתה יכול לפתוח אותם וזה יתן שיפור דיי גדול בביצועים

פורסם

יש כרטיסים שבאים עם ליבה של כרטיס יותר מתקדם עם מספר צינורות רב יותר......אבל לפעמים חוסמים את הצינורות בשביל למחור ת'כרטיס במחיר יותר נמוך (ככה גם הביצועים יותר נמוכים) ואם במזל יצא לך כרטיס עם ליבה כזאת והצינורות החסומים הם בסדר אז אתה יכול לפתוח אותם וזה יתן שיפור דיי גדול בביצועים

צינורות של קירור כאילו או של מה?

וגם איך עושים את זה?

פורסם

צינורות של עיבוד.....יענו צינורות שעובר בהם כל המידע......ופותחים אותם דרך תוכנה כמו riva tuner

פורסם
  • מחבר

קח 6800le, פתח לו צינורות ותן לו באוברקלוק!!!!!!!!!!!!!!!!.

ובקשר ל6800gs אז הוא יעבוד בסדר גמור המחשב שלכם לא צוואר בקבוק.

אקסטרים, אתה חושב שלא חשבתי על זה? :hat:

הסיכוים לפתוח ל6800LE צינורות הם קטנים אפשר להגיד מאוד והסיכויים לעשות לו OC מוצלח הם אפסיים!!

זה דיל לא כדאי...

רוב הסיכויים שאשאר עם 6800LE שהוא כמעט כמו 66GT רק עם זיכרון נחות...

בוא נגיד שזאת אפשרות, אבל עם הGS לא מהווה בעיה צוואר בקבוקית אז לדעתי הוא המתאים ביותר...

אני רואה את סדר עדיופות האופציות ככה:

הכי טוב:6800GS, הקניה הכי בטוחה כי גם במהירות סטוק הוא תותח וגם אפשר לעשות לו OC טוב

בינוני:X800GTO אוברקלוקר מצויין ויש מצב להגיע לX850 רגיל (אותה ליבה אם אנלא טועה)

הכי פחות:6800LE, אמנם הוא כמעט כמו 66GT אבל לא מספיק טוב בשבילי

הערות?

---------------------עריכה------------------

השאלה האמיתית היא עם מי אני אגיע רחוק יותר?

6800GS בOC? או X800GTO2 בפתיחת צינורות ואולי גם OC (זאת גם שאלה לא רק מסקנה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים