עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

למי שמבין בתוכנה EVEREST... האם זה יכול להיות ???

Featured Replies

פורסם

כשאני עושה Summary לחומרה דרך התווכנה, כתוב לי ככה

Display:

VIDEO ADAPTER

ATI Radeon Xpress 200 (RS

3D ACCELERATOR

ATI Radeon Xpress 200 (RS

מתחת לMotherboard כתוב לי ככה:

Motherboard Chipset

ATI Radeon Xpress 200, AM

אז ככה,

אני קניתי כרטיס מסך ATI Radeon X300. מובנה בלוח אם.

השם של הכרטיס מסך לא מופיע באף אחד מדפי הסיכום של EVEREST.

לפי הנתונים למעלה של התוכנה, האם יכול להיות שכן יש לי כרטיס מסך X300 אבל הם כותבים לי Xpress 200?

או -אמור להיות כתוב X300 איפשהו ואם כן אז איפה?

תודה לעוזרים

פורסם

אם יש לךX300 אז זה אמור להיות כתוב לך סביר להניח שיש לך X200 אבל אתה תמיד יכול לבדוק דרך הדריוורים :xyxthumbs:

פורסם

הצ'יפסט שיש לך הוא ATI Radeon Xpress 200, עקרונית הוא מבוסס על ה- X300, זה בסדר גמור.

פורסם

הצ'יפסט שיש לך הוא ATI Radeon Xpress 200, עקרונית הוא מבוסס על ה- X300, זה בסדר גמור.

YEP

פורסם

הx300 שם הוא בגרסת hm? יענו זה משתמש בזיכרון של המחשב?

פורסם
  • מחבר

אם יש לךX300 אז זה אמור להיות כתוב לך סביר להניח שיש לך X200 אבל אתה תמיד יכול לבדוק דרך הדריוורים :xyxthumbs:

הדרייבר הוא כללי עם הרבה דרייברים בתוכו, אחרי ההתקנה של הכרטיס מסך עדיין כתוב לי כל הזמן ה200X.....

ואני לא רואה איזכור של X300.

אבל זה אותו דבר לגמרי (עד כדי כך כשכאני מזמין 300 אני מקבל 200) או שה200 ו300 רק דומים ביכולות שלהם?

הx300 שם הוא בגרסת hm? יענו זה משתמש בזיכרון של המחשב?

ב64 מגה

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך, אחרת הדיון יינעל.

פורסם

לא אמור להיות כתוב לך X300, כי יש לך XPRESS X200, זה צ'יפסט של ATI, שהכרטיסי מסך המובנים שלו מבוססים על סדרת X300.

קפיש?

מפגר מי שכתב לך שיש לך X300 מובנה כי זה דרך מעוותת להציג את זה, אבל סך הכל זה נכון ואין שום בעיה עם זה, לא רימו אותך ולא כלום, יש לך כרטיס מסך מובנה שמבוסס על סדרת X300, והוא בא עם ערכת השבבים XPRESS X200.

פורסם
  • מחבר

לא אמור להיות כתוב לך X300, כי יש לך XPRESS X200, זה צ'יפסט של ATI, שהכרטיסי מסך המובנים שלו מבוססים על סדרת X300.

קפיש?

מפגר מי שכתב לך שיש לך X300 מובנה כי זה דרך מעוותת להציג את זה, אבל סך הכל זה נכון ואין שום בעיה עם זה, לא רימו אותך ולא כלום, יש לך כרטיס מסך מובנה שמבוסס על סדרת X300, והוא בא עם ערכת השבבים XPRESS X200.

סבבה הבנתי תודה

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך, אחרת הדיון יינעל.

גם לא שינית כותרת, וגם קבלת תשובה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.