עבור לתוכן

ירידה משמעוית במחיר של ב P 2.53 GHZ....האם תהיה עוד ירידה בקרוב?

Featured Replies

פורסם

המחיר של הפנטיום 2.53 ירד ל 1660 .....האם מתי שה 2.8 יגיע לארץ תהיה עוד ירידה במחירים כללית לא רק לגבי

ה 2.53 ?

פורסם

למה אנשים חושבים שיש בפורום הזה מגידי עתידות לא הבנתי?

פורסם
  • מחבר

:jump: מה אתה קופץ.........אז תגיד שזה לא ידוע והסיכויים הם XX% ....

היתכוונתי מבחינת ההיגיון האם יש סיכוי לירידה במעבדים כמו ה 2G או ה 1.8G ?

פורסם

מבחינת הגיון כן, מבחינה ריאלית יכול להיות מחר פיגוע, מטוס יכנס לעזריאלי, הממשלה תתפטר, סדאם ישלח סקדים והדולר יעלה ל6.00 ויפסק היבוא של חלקי מחשב לארץ.

למה אתה חושב שיש לנו את היכולת לנבא מה יקרה מחר? אני אפילו לא יודע מה אני עושה כל יום מחר בבוקר או אם אני אקום בכלל, אז אתה רוצה שאני אנבא ירידות של מעבדים?

פורסם

מבחינת הגיון כן, מבחינה ריאלית יכול להיות מחר פיגוע, מטוס יכנס לעזריאלי, הממשלה תתפטר, סדאם ישלח סקדים והדולר יעלה ל6.00 ויפסק היבוא של חלקי מחשב לארץ.

למה אתה חושב שיש לנו את היכולת לנבא מה יקרה מחר? אני אפילו לא יודע מה אני עושה כל יום מחר בבוקר או אם אני אקום בכלל, אז אתה רוצה שאני אנבא ירידות של מעבדים?

L :lol:L

;D :lol: ;D :lol:

איזה קיצוני

פורסם

לא, אני כמעט בטוח שלא תיהיה ירידה.

כי זאת ירידה עקב יציאתו של פנטיום 4 2.8GHz, ואני בטוח שכל המעבדים הזולים יותר הם מלאי חדש (כי פנטיום 4 2.8 יצא כבר, יחד עם 2.66 ו2.6). זה שהיבואנים בחרו לא להביא גם את 2.8GHz ו2.66GHz ו2.6GHz זה כבר משהו אחר כנראה מטעמי רווחיות, כי הם יודעים שאלו יהיו מחירים גבוהים והרי במילא לא יהיה להם ביקוש אבל יביאו אותם בסוף.

אז שתבין, הירידה הזאת היא כתוצאה מיציאת 2.8, רק היבואנים כנראה בחרו עדיין לא להביא ורק להביא את המעבדים ה"ישנים" יותר אבל במחירים הזולים החדשים.

ואם 1660 ש"ח זה הרבה אפשר גם ללכת על 2.4B (גם עובד בבאס 533) ב1350 ש"ח.

פורסם

אם מתוכנן OC ישתלם ללכת על 2.26 כמובן (אם מעוניין במעבד שעובד התחלתית בFSB של 133).

צפוייה ירידה לאחר יציאת הדגמי בעלי האפשרות לעבודה בHyperThreading וכן לאחר יציאת ה2.9B אם יצא (ככל שתעלה הסדרה..ככה ירדו מחירי הדגמים נמוכים יותר).

פורסם

אם מתוכנן OC ישתלם ללכת על 2.26 כמובן (אם מעוניין במעבד שעובד התחלתית בFSB של 133).

למה?

הרי גם הוא יגיע מקסימום לסביבות ה-3 ג'יגה הרץ, למה לא פשוט לחסוך ולקנות 2.2A או 2.4A עם מערכת יותר טובה ולהגיע באוברקלוק גם לסביבות ה-3 ג'יגה.

להזכירך קובי שלנו ביקר כבר ב-3 ג'יגה הרץ עם 1.6A...

פורסם

אנחנו אל מדברים בהכרח על מגה הרצים, אלא על FSB גבוה יותר שיקנה ביצועים טובים יותר גם אם שני המעבדים יהיו באותה מהירות שעון.

ולהזיכרך קובי שלנו עשה פוסט ב2960 מה"צ....לא יותר :-\

פורסם

ולהזיכרך קובי שלנו עשה פוסט ב2960 מה"צ....לא יותר :-\

דבר שאתה לא עשית, והיי אני לא השקעתי בזה, פשוט עצרתי בבאס של 171 והלכתי לטירונות ! >:(

פורסם

דבר שאתה לא עשית, והיי אני לא השקעתי בזה, פשוט עצרתי בבאס של 171 והלכתי לטירונות ! >:(

אמממ...ניסיתי? ;D

אגב, אני אנסה להגיע רחוק יותר ברגע שהמארז יהיה מקורר טוב יותר..עוד שבוע-חודש ;)

פורסם
למה?

הרי גם הוא יגיע מקסימום לסביבות ה-3 ג'יגה הרץ, למה לא פשוט לחסוך ולקנות 2.2A או 2.4A עם מערכת יותר טובה ולהגיע באוברקלוק גם לסביבות ה-3 ג'יגה.

להזכירך קובי שלנו ביקר כבר ב-3 ג'יגה הרץ עם 1.6A...

סתם לידיעתך, 2.26 ו2.2A עולים בדיוק אותו הדבר..

פורסם

לא ממש.... ה2.6 זול בכימעט 100 שקל מה-2.2 ;)

בדוק את המחירונים אגב.. עידכנתי אותם היום סוף סוף ;D

פורסם

אמממ...ניסיתי? ;D

אגב, אני אנסה להגיע רחוק יותר ברגע שהמארז יהיה מקורר טוב יותר..עוד שבוע-חודש ;)

אני כאן מחכה לך, לשנינו הזכרון לא יהווה מגבלה...

פורסם

אם תיקח שני סטיקים נוכל להשוו לגמרי (מערכות זהות, רק לוח שונה).

אחרי שיהיה קירור כמובן.. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים