עבור לתוכן

מה עדיף לעבודה משרדית - סמפרון או סלרון?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות מחשב לעבודה משרדית ב-2000 ש"ח, ואני מתלבט האם ללכת על מפרט מבוסס סלרון או מבוסס סמפרון. איזה מבין המעבדים יותר טוב לעבודה משרדית?

פורסם

קח ת'סמפרון

פורסם

קח ת'סמפרון

למה בדיוק?

2המעבדים +- אותו דבר,הכל תלוי במחיר קח את הזול יותר :xyxthumbs:

פורסם

לעבודה משרדית שניהם בסדר אבל קח את הSEMPRON כי CELERON זה פשוט סליחה על השפה חתיכת חרא!!!!

פורסם

לעבודה משרדית שניהם בסדר אבל קח את הSEMPRON כי CELERON זה פשוט סליחה על השפה  חתיכת חרא!!!!

והמסקנה שלך שCELERON מעבד חרא זה בגלל שהוא לAMD נכון? :lol::screwy:

פורסם

לא בגלל שהוא סלרון!!!! :lol::screwy: מעבדים זולים לא אמינים ובכלל סתם חרא של מעבד בעבודה משרדית זה לא כל כך משנה אבל בכל השאר כן

פורסם

לא בגלל שהוא סלרון!!!!  :lol::screwy: מעבדים זולים לא אמינים ובכלל סתם חרא של מעבד בעבודה משרדית זה לא כל כך משנה אבל בכל השאר כן

:kopfpatsch:נו ?!@!?@

בטח שזה מעבד לא טוב וזול אבל לעבודה משרדית זה בדיוק מה שצריך בעיקר אם הוא גם זול יותר מסמפרון

פורסם

תלוי איזה דגם.....הכי זול זה של amd.....

פורסם

תלוי איזה דגם.....הכי זול זה של amd.....

אם הכי זול הוא הסמפרון אז שיקנה אותו אבל חכה לתגובה שלו בעניין המחיר

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם, נראה לי שאני אקח סמפרון. מבחינת מחיר כמו שאמרתי אני צריך מפרט בלי מסך שנכנס עד 2000 ש"ח.

פורסם

הסמפרון יותר מוצלח

גם מבחינת ארכיטקטורה וגם מבחינת ביצועים

פורסם

היתרון היחיד של Celeron D (וזה כשאני עובד בערך 6 שעות ביום על Sempron ועוד כ-3 על Celeron D) זה האפשרות שדרוגיות אם אתה לוקח בסוקט 775

כי אפשר לקחת לוח יותר מתקדם (צ'יפסט 945P/PL/G) ובעתיד לשדרג אפילו לכפול ליבה

היתרון של ה Sempron זה בהחלט בביצועים ובשקט (מהקירור)

פורסם

השאלה גם כמה הוא רוצה הלשקיע על המעבד..

כי הסמפטרונים ההכי חזקים וגם הסלרונים הכי חזקים אין בהם הבדל בעבודה משרדית.. אתה בקושי מנצל את המעבד...

מה שחשוב זה הזיכרון..

כי בעבודה משרדית הזיכרון הוא הדבר המשמעותי ביותר.

אני מציע לפותח התראד להיכנס לפורום מפרטים ולבקש שיבנו לו מפרט

פורסם

ספרון יתן לך ביצועים יותר טובים מאשר סלרון כמו שכבר אחרים אמרו אני בכול אופן ממליץ לך ללכת לפורום מפרטים תבקש שם שיבנו לך מפרט עם מעבד ספרון

באותו סכום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים