פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים היום החלטתי להחליף את הAVG בNOD32.מאז ההחלפה, הביטורנט לא מסכים לעלות, הוא קורס כל הזמן.מישהו מכיר את התופעה? ניתן לפותרה איך שהוא (חוץ מלהחזיר לAVG)?
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים נסה את זה:בקונסולה של ה-NOD, לך ל-IMON ולאפשרויות, שם באחד הטאבים חפש exclusions ותוסיף לרשימה את javaw.exe מהתיקיה שבה הג'אווה מותקן.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים תעבור ל BITCOMET.הNOD32 עשה לי צרות עם אזורוס ועם ABC, אבל שעברתי לביטקומט הוא נרגע (:אגב נדמה לי שהוא גם עושה בעיות עם הגירסאות האחרונות של הDC++, לא סגור על זה...
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אני לא בטוח אם התקנה של הביטקומנט תאפשר לך להמשיך מאותה נקודה, אם זה ממש חשוב לך הייתי מציע שתחזור ל AVG רק עד סיום ההורדות, ואז תתקין את הביטקומט בשלווה ;D
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים למה אתם מגרדים באוזן ימין עם יד שמאל??! הבנאדם רוצה Azureus + Nod32 וזה מה שהוא יקבל! אני כבר מלא זמן משתמש בשניים יחד. BiG Kahuna היה בכיוון הנכון... כנס ל: IMON / SETUP / Miscellaneus לחץ EDIT לעריכת ה-Exclusions ותוסיף את הקובץ "Azureus.exe" אני, ליתר ביטחון הוספתי את הקובץ\ספרייה גם ל-exclusions של ה-AMON, אך אני לא בטוח אם זה נחוץ. בכל מקרה, הם עובדים ביחד מצויין כבר המון זמן... אל תחליף את השילוב המנצח הזה זה שה-NOD32 "עושה בעיות" עם תוכנה כזאת או אחרת רק אמור להרגיע אותך בקשור לאבטחת האינטרנט שלך. תמיד אפשר לבטל חסימה. (כמובן שזה לא בא על חשבון firewall)
פורסם 2006 בינואר 219 שנים אצלי אחרי קנפוג חזק (נוקשה) של הנוד פתאום דברים החלו לקרוס כולל המסנג'ר 7.5 ו-svchost.exe.WinsockXPFix פתר לי את הבעייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.