פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים בשלב העבודה - אתה רוצה תגובה מהירה בVIEWPORT - ולכן כרטיס מסך הוא המשפיע ביותר - למרות שכרטיס מסך לא יכול לספק את הסחורה עם הוא לא נתמך ע"י מעבד וזיכרון סבירים לפחות.בשלב ה רינדור: מעבד משפיע ביותר - וכן כמות הזיכרון - כאשר הרינדור שלך משתמש בכל כמות הזיכרון RAM - והוא מתחיל לעשות שימוש כבד בPAGEFILE - הרינדור מאיט מאוד. בלי לדעת - אני מניח שאה לא אנימטור בלבד או מומחה תאורה \ טקסטורה בלבד. - אז כנראה שאתה צריך גם זה וגם זה וגם זה. מחשב למשל עם הרבה זיכרון ומעבד מעולה - עדיין יהיה סיוט לעבוד עליו אם אין לו כרטיס גראפי טוב.
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר אני מעצב פנים שמתעסק בהדמיות מפרט המחשב הנוכחי שלי הואAMD 3000 64 BIT2*512 RAM KINGSTONEKN8NF-9 GIGABYTEATI PCI X300מה אתם חושבים ששוה לי לשפר עלמנת לקבל ביצוים יותר טובים לא שכרגע הם אינם טובים
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים תלוי מה התקציב שלך כעיקרון אפשר למכור את המעבד,זיכרון ולשדרג לאפרטון 165 ו2X1GB זיכרון זה יתן BOOST רציני למערכת ואם ישאר תקציב אז קרטיס לעריכת וידיו רציני(יש גם לא יקרים אבל שיפור ענק לכרטיס העכשיוי)
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים ^^אל תגזים... המחשב שלו בסדר גמור! אני עובד בעריכה לפעמים על המחש/ב של אמא שלי: סלרון 1.7 512 זיכרון וג'יפה 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.