פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים אני שוקל לקנות נייד עם מעבד AMD Turion 64 לצורכי גרפיקה והיתי מעונין לדעת האם מישהו פה עובד עם נייד כזה בכלל ואם כן מה דעתו עליו ובכללי מה הדעה על מעבדים אלו
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים הTURION פחות נפוצים מה PENTIUM-Mויש לזה סיבההם פשוט פחות טובים, גם בביצועים וגם בצריכת חשמל
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר חייב להיות נייד ואני מחפש מישהו שיכול להסביר לי האם באמת הם פחות טובים או רק בגלל שהם חדשיםהם לא מוכרים
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים קשה לחפש בגוגל?לדוגמא:http://www.mobilityguru.com/2005/09/06/the_turion_64_inside_story_part_ii/
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר כן זה ממש חכם לשלוח לינק למאמר של 21 עמודים שלא מדבר בדיוק על הנושא ששאלתי אבל לא נורא
פורסם 2006 בינואר 219 שנים בניידים אינטל יותר טובים עם הסנטרינו שלהם. (חד וחלק, נקודה) :yelclap: בנייחים (לא כולל 65 ננומטר שבקושי קיים ועולה הון תועפות) הAMD קורעים את אינטל בביצועים, בצריכת חשמל ובטמפרטורה נמוכה. (כמובן כשמשווים כפול ליבה וחד ליבה של AMD עם כפול ליבה וחד ליבה של אינטל בהתאמה באותו מחיר +-) עכשיו הכול מובן? אם יש שאלות אשמח לעזור. ותמיד לבדוק אם יש שגיאות כתיב בהודעות לפני ששולחים. (זה מוציא אותי מדעתי)
פורסם 2006 בינואר 219 שנים כן זה ממש חכם לשלוח לינק למאמר של 21 עמודים שלא מדבר בדיוק על הנושא ששאלתי אבל לא נוראמאוד חכם לא ללכת ישר לעמוד עם המבחנים או אם אתה ממש עצלן, ללכת ישר לסיכום ולראות למה הטוריונים פחות טובים...
פורסם 2006 בינואר 219 שנים כן זה ממש חכם לשלוח לינק למאמר של 21 עמודים שלא מדבר בדיוק על הנושא ששאלתי אבל לא נוראכמו שהוא אמר הכתבה בא לתת לך מבחני ביצועיים בין המעבדים השונים וגם את הסיכום הסופי של הכתב!
פורסם 2006 בינואר 219 שנים בניידים אינטל יותר טובים עם הסנטרינו שלהם. (חד וחלק, נקודה) :yelclap: בנייחים (לא כולל 65 ננומטר שבקושי קיים ועולה הון תועפות) הAMD קורעים את אינטל בביצועים, בצריכת חשמל ובטמפרטורה נמוכה. (כמובן כשמשווים כפול ליבה וחד ליבה של AMD עם כפול ליבה וחד ליבה של אינטל בהתאמה באותו מחיר +-) עכשיו הכול מובן? אם יש שאלות אשמח לעזור. ותמיד לבדוק אם יש שגיאות כתיב בהודעות לפני ששולחים. (זה מוציא אותי מדעתי) בנייחים אינטל לא שינו כלום חוץ מהכיווץ תהליך ייצור ל 65 נ"מ (וע"י כך הקטנת צריכת החשמל ופליטת החום) ושיווק של Extreme Edition 955 כמעבד High-End חדש
פורסם 2006 בינואר 219 שנים מאוד חכם לא ללכת ישר לעמוד עם המבחנים או אם אתה ממש עצלן, ללכת ישר לסיכום ולראות למה הטוריונים פחות טובים...במסקנות, רשום שידם של ה AMD ביישומים גראפים על העליונה, וזה מה שביקש כותה האשכול:From a battery life perspective, the Turion 64 was clearly inferior to the competition based on Intel technology. But then only when the CPU is lightly loaded, as when running a typical set of Office applications. When applications put more demand on the CPU, the difference in battery life among these systems narrows noticeably. And if the CPU and graphics components are purposely maxed out, as when gaming, the tables turn completely as our results showed, and the Intel system falls behind.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים קשה לחפש בגוגל?לדוגמא:http://www.mobilityguru.com/2005/09/06/the_turion_64_inside_story_part_ii/יש לך משהו יותר עדכני כה-P-M יושב על סונומה עם DDR2 ולא על DDR333?דווקא יכול להיות מעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.