עבור לתוכן

האם מישהו יודע משהו על מעבד AMD Turion 64

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות נייד עם מעבד AMD Turion 64 לצורכי גרפיקה והיתי מעונין לדעת האם מישהו פה עובד עם נייד כזה בכלל ואם כן מה דעתו עליו ובכללי מה הדעה על מעבדים אלו

פורסם

הTURION פחות נפוצים מה PENTIUM-M

ויש לזה סיבה

הם פשוט פחות טובים, גם בביצועים וגם בצריכת חשמל

פורסם

השאלה היא אם זה חייב להיות נייד

כי באותו מחיר הנייח יהיה הרבה יותר חזק

פורסם
  • מחבר

חייב להיות נייד ואני מחפש מישהו שיכול להסביר לי האם באמת הם פחות טובים או רק בגלל שהם חדשים

הם לא מוכרים

פורסם
  • מחבר

כן זה ממש חכם לשלוח לינק למאמר של 21 עמודים שלא מדבר בדיוק על הנושא ששאלתי אבל לא נורא

פורסם

בניידים אינטל יותר טובים עם הסנטרינו שלהם. (חד וחלק, נקודה) :yelclap: :yelclap:

בנייחים (לא כולל 65 ננומטר שבקושי קיים ועולה הון תועפות) הAMD קורעים את אינטל בביצועים, בצריכת חשמל ובטמפרטורה נמוכה. (כמובן כשמשווים כפול ליבה וחד ליבה של AMD עם כפול ליבה וחד ליבה של אינטל בהתאמה באותו מחיר +-)

עכשיו הכול מובן? אם יש שאלות אשמח לעזור. ותמיד לבדוק אם יש שגיאות כתיב בהודעות לפני ששולחים. (זה מוציא אותי מדעתי)

פורסם

כן זה ממש חכם לשלוח לינק למאמר של 21 עמודים שלא מדבר בדיוק על הנושא ששאלתי אבל לא נורא

מאוד חכם לא ללכת ישר לעמוד עם המבחנים או אם אתה ממש עצלן, ללכת ישר לסיכום ולראות למה הטוריונים פחות טובים...

פורסם

כמו שהוא אמר הכתבה בא לתת לך מבחני ביצועיים בין המעבדים השונים וגם את הסיכום הסופי של הכתב!

פורסם

בניידים אינטל יותר טובים עם הסנטרינו שלהם. (חד וחלק, נקודה) :yelclap: :yelclap:

בנייחים (לא כולל 65 ננומטר שבקושי קיים ועולה הון תועפות) הAMD קורעים את אינטל בביצועים, בצריכת חשמל ובטמפרטורה נמוכה. (כמובן כשמשווים כפול ליבה וחד ליבה של AMD עם כפול ליבה וחד ליבה של אינטל בהתאמה באותו מחיר +-)

עכשיו הכול מובן? אם יש שאלות אשמח לעזור. ותמיד לבדוק אם יש שגיאות כתיב בהודעות לפני ששולחים. (זה מוציא אותי מדעתי)

בנייחים אינטל לא שינו כלום חוץ מהכיווץ תהליך ייצור ל 65 נ"מ (וע"י כך הקטנת צריכת החשמל ופליטת החום) ושיווק של Extreme Edition 955 כמעבד High-End חדש

פורסם

מאוד חכם לא ללכת ישר לעמוד עם המבחנים או אם אתה ממש עצלן, ללכת ישר לסיכום ולראות למה הטוריונים פחות טובים...

במסקנות, רשום שידם של ה AMD ביישומים גראפים על העליונה, וזה מה שביקש כותה האשכול:

From a battery life perspective, the Turion 64 was clearly inferior to the competition based on Intel technology. But then only when the CPU is lightly loaded, as when running a typical set of Office applications. When applications put more demand on the CPU, the difference in battery life among these systems narrows noticeably. And if the CPU and graphics components are purposely maxed out, as when gaming, the tables turn completely as our results showed, and the Intel system falls behind.

פורסם
  • מחבר

תודה זה מה שחיפשתי תודה על הציטוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים