עבור לתוכן

ראוטר אלחוטי של edimax ומודם כבלים עם חיבור של קווי זהב

Featured Replies

פורסם

אהלן,

היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה.

החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות.

נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד.

נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים.

מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה?

תודה

פורסם

יש בסטיקי. תפתח עיניים.

פורסם

במידה ויש לך חיבור קבוע (בלי חייגן) ויש לך ברשת מקסימום 3 מחשבים (כולל את שלך) מומלץ להשתמש רק בהאב (אתה מחבר אותו ישירות למודם הכבלים) ולא בראוטר מכיוון שבכבלים הספקיות נותנות לך עד 3 כתובות IP חיצוניות (כשמשתמשים בראוטר מקבלים רק כתובת IP אחת חיצונית, כל השאר כתובות פנימיות כלומר שאתה גולש באינטרנט במחשב השני בעצם יש לך אותו IP כמו הראשון) שאתה יכול להשתמש בהם וגם אין צורך להגדיר שום דבר רק לחבר וזה עובד ישר ואין תלות בשום מחשב אתה יכול לכבות איזה מחשבים שאתה רוצה וישאר לך אינטרנט תמיד.

פורסם

במידה ויש לך חיבור קבוע (בלי חייגן) ויש לך ברשת מקסימום 3 מחשבים (כולל את שלך) מומלץ להשתמש רק בהאב (אתה מחבר אותו ישירות למודם הכבלים) ולא בראוטר מכיוון שבכבלים הספקיות נותנות לך עד 3 כתובות IP חיצוניות (כשמשתמשים בראוטר מקבלים רק כתובת IP אחת חיצונית, כל השאר כתובות פנימיות כלומר שאתה גולש באינטרנט במחשב השני בעצם יש לך אותו IP כמו הראשון) שאתה יכול להשתמש בהם וגם אין צורך להגדיר שום דבר רק לחבר וזה עובד ישר ואין תלות בשום מחשב אתה יכול לכבות איזה מחשבים שאתה רוצה וישאר לך אינטרנט תמיד.

ומה היתרון בזה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

הורדתי את המדריך מהאתר של edimax בישראל.

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים