פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אז ככה, הגעתי למאסטר הזה הענק עם החרב... הבנתי את הטריק שיש שתי דברים לעלות עליהם שבעזרתם מגיעים לו לגובה העיניים... כשאני עולה עד הסוף יש את הספידקיל - אני לוחץ והנסיך קופץ, החרב נהיית כחולה ואני לוחץ על לחצן העכבר השמאלי ותוקף. אחרי זה הענק תופס אותי ביד וזורק אותי! אני לא מצליח לעשות יותר מזה כלום!!! משני הכיוונים אני פוגע בו בנסיון הראשון, אבל אחרי זה הוא מעיף אותי ואני לא מגיע לו לעיניים... אני כבר שעה וחצי על זה... מה עושים?!??! ??? ??? ???
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים לא הבנתי... סיימת בהצלחה את כל ה SPEED KILL SESSIONS?עריכה: כנראה שלא הצלחת. כשהוא תופס אותך ביד יש לך עוד פעם שהמסך הופך כחול ואתה צריך להקליק כדי לתקוע את הפיגיון ביד שלו ושהוא יעיף אותך לראש שלו... אתה צריך לשים לב..
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר יששששששששש! הצלחתי.... הבנתי גם מה הייתה הבעיה! - עזבתי את המקש של הספיד קיל כל פעם... ברגע שבמשכתי ללחוץ עברתי את זה מיד תודה בכל זאת! אפשר לנעול
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים יווו גם אני תקוע בזהתגיד צריך לקפוץ עליו שהוא אם הגב אליך?וללחוץ כל הזמן על E?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.