פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אני קונה מחשב בחלקים:מעבדAMD Athlon64 3200+ (s939)לוח אםGIGABYTE K8n51gmf-9דיסק קשיח?WESTERN DIGITAL? 160GB 7200 8mb SATAIIכרטיס מסךGIGABYTE Gforce 6600GT 128mb TY\DVI\PCI-Eועכשיו אני מרכיב אותו לבד יש לי את כל הידע הנחוץאבל השאלה שלי אם אני יקבל איתו את כל הכבלים שאני צריך כדי להרכיב אותו, את הבללוק קירור של המעבד ומשחה טרמית שלו??
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים תלוי איזה באנדל קניית..(BOX/RETIL..וכו)...הנה ציטוט מהסטיקי..מעבדיםש: מה ההבדל בין Retail/Box לבין Tray/OEM ובין Tray+Fan?ת: Box הוא בדיוק כמו RetailTray הוא בדיוק כמו OEMבתצורת Box המעבד מגיע בקופסה סגורה של חברת המעבדים עם קירור מקורי (נקרא גם סטוק)בתצורת Tray המעבד מגיע בשקית ללא שום קירור. ויש צורך להוסיף קירור אלטרנטיביבתצורת Tray+Fan המעבד מגיע עם קירור אלטרנטיבי (בעיקר משיקולים כלכליים שמעבד וקירור אלטרנטיבי יעלו פחות ממעבד Box)
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים תקרא את החוקים ותפנים שאסור להביע דיעה על חנות.לשואל: חנות שמכבדת את עצמה תשלח את כל הכבלים, מתאמים, ברגים וכו... ככה פשוט עובדים, יש כאלו שלא שולחים, לחתום לך ש KSP שולחים אני לא יכול, לכן הכי בטוח זה שתתקשר ותשאל (ואפילו תדרוש לקבלת החלקים שאתה אמור לקבל).
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים המעבד הוא בוקס אחי..בדוק.. בכל זאת תשאל ליתר ביטחון ..ואם זה לא בוקס הם שמים לך קירור..
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים ואם זה לא בוקס הם שמים לך קירור.. מסכים עם זה, ככה KSP עובדים. תתקשר ותשאל, אנחנו לא עובדים שם. הלוח אם בא עם כל הכבלים והמחברים הדרושים והמארז בא עם ברגים שונים הנחוצים להרכבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.