עבור לתוכן

בעיה בפירמוט

Featured Replies

פורסם

החלטתי לפרמט את המחשב. לאחר גיבוי ארוך ומייגע, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס, וחיכיתי. הופיעה הודעת שגיאה:

Stop c000021 Unknown Hard Error

Systemroot\System32\ntdll.dll

אם זה משנה, יש לי 2 כוננים קשיחים. 120GB SATA של מקסטור, עליו מותקנת מערכת ההפעלה ושאר ירקות, ואותו אני מעוניין לפרמט.

80GB SATA של ווסטרן דיגיטאל, עליו יש לי את כל הגיבוי.

פורסם

תנסה לעשות פירמוט והתקנה דרך ההתקנה של הבוט , כלומר .. תעשה ריסט למחשב

תכוון בביוס שהדיסק יקבל בוט ראשון

ולאחר מכן תעקוב אחרי ההוראות בהתקנה :)

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שעשיתי, בוט מהדיסק של הווינודס, ורק אז הופיעה השגיאה. לא הרצתי את הדיסק מתוך מערכת ההפעלה...

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין כלום מגוגל, הדיסק תקין, אני חייב לפרמט, ומהר. השתלט לי איזה ספייוור זדוני על המחשב בחמש הדקות האחרונות וזה מטריד ביותר.

פורסם

אז בו אני אסביר לך:

א. תמחוק את המחיצות (DELETE PARTITION).

ב. תיצור אותם מחדש (CREATE PARTITION).

ג. תפרמט אותם לא דרך ההתקנה עם אפשר (MANUAL FORMAT).

ד. אם זה ממשיך, תבדוק את הדיסק על מחשב אחר עם SCANDISK לראות שאין בעיות

ה. אם זה ממשיך (ועשית את הכל עד כה), ה CD התקנה של WINDOWS X שלך הרוס, תחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

איך לעזאזל אני מוחק מחיצות ועושה אותן מחדש?

פורסם

כשאתה בוחר באיזה דיסק להתקין יש לך רשימה של המחיצות... אתה יכול למחוק עם D או ליצור עם C..

שים לב כי ההמצלה היתה לפרמט חיצונית (דרך מחשב אחר או איזה BOOT DISK) ולא מההתקנה..

פורסם
  • מחבר

בנאדם, על מה אתה מדבר?

הדיסק של הווינדוס לא נותן לי שום אפשרויות, אני ישר נכנס למסך הכחול המזדיין הזה!

פורסם

סבבה, תחליף את דיסק ההתקנה. (או שתבצע אתה פעולות הנ"ל כשהדיסק מחובר למחשב אחר, או עם משהו כמו PARTITION MAGIC שיכול לרוץ מ BOOT DISC)

פורסם

SATA אפשר לפרמט דרך התפריטים של הבקר שמופיעים מיד אחרי הביוס (אולי דרך הביוס במחשבים חדשים)

פורסם

SATA אפשר לפרמט דרך התפריטים של הבקר שמופיעים מיד אחרי הביוס (אולי דרך הביוס במחשבים חדשים)

זה רק אם אתה משתמש ב RAID לא ?

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש קצר בגוגל, והרבה אנשים אמרו שזה בגלל הראם. יש לי 2 סטיקים, אז ניסיתי כל אחד בנפרד, זה לא עזר. בנוסף יש לי את הספייוור המטונף הזה spyaxe שאין לי מושג מאיפה הוא הופיע פתאום.

עכשיו, מה שאני מפחד זה שאני אפרמט תמחשב עם תוכנה אחרת ולמרות זאת השגיאה הזאת תופיע כשאני אנסה להעלות את הדיסק של הווינדוס, כך שאני אתקע עם מחשב חסר ווינדוס.

פורסם

ניסית להפעיל את הדיסק התקנה על מחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

המחשב הישן ישן שלי אפילו לא עושה בוט לדיסק, ואם אני משנה לו בביוס אז הוא עושה שגיאה ומחזיר תביוס לדיפולט, לא משנה, ניסיתי בלפטופ של אבא שלי, זה עושה בוט מהדיסק ומראה שגיאה שונה לגמרי, בשלב הרבה יותר מוקדם. בימים הקרובים אני אמור לקבל דיסק נוסף של XP, אני מקווה שהבעיה היא אכן בדיסק. אגב, איך נפטרים מה-spyaxe המקולל הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים