עבור לתוכן

שאלה בקשר לאוברקלוקינג למעבר 2 GHZ פנטים 4

Featured Replies

פורסם

אין דבר כזה לשנות מכפלה של זיכרון. זה ענין בסיס בארכיטקטורה של הצ'יפסט/זיכרון ולא ניתן לשנות אותו.

בכל מקרה התדר הפיזי לא ישתנה כי זו לא מכפלה אמיתית אלא מספר הפעולות בכל מחזור שעון פיזי אז נניח אפילו שמורידים את המיכפלה זה לא ממש משנה הרבה.

משנה מאוד, אם הזיכרון מגיע למשל ל533 בלבד בX4 (1066), ניתן יהיה לשנות את ה"מכפלה" לX3 ולהתקדם עד ל177 בערך (כמובן שיהיה צורך בעוד מתח).

פורסם

אין דבר כזה לשנות מכפלה של זיכרון. זה ענין בסיס בארכיטקטורה של הצ'יפסט/זיכרון ולא ניתן לשנות אותו.

בכל מקרה התדר הפיזי לא ישתנה כי זו לא מכפלה אמיתית אלא מספר הפעולות בכל מחזור שעון פיזי אז נניח אפילו שמורידים את המיכפלה זה לא ממש משנה הרבה.

משנה מאוד, אם הזיכרון מגיע למשל ל533 בלבד בX4 (1066), ניתן יהיה לשנות את ה"מכפלה" לX3 ולהתקדם עד ל177 בערך (כמובן שיהיה צורך בעוד מתח).

התדר שאתה מדבר עליו של 533 מה"ז הוא לא אמיתי, התדר האמיתי הוא 133 מה"ז.

אומרים 533 כי הזיכרון מעביר מידע 4 פעמים בכל מחזור שעון אבל גם אם תשנה את זה ל 3 זה לא יששנה את התדר הפיזי שהוא 133 מה"ז אז לא תגיע רחוק יותר באופן משמעותי.

בכלל זה לא משנה כי אי אפשר לשנות את זה.

פורסם

שוב, משנה מאוד- מסכים איתך שמשנים את יחידות המיד עהמועברות לשנייה..אבל בפועל שי הבדל גדול בOC עם X4 ובOC בX3.

פורסם

גם אני רוצה לעשות oc קטן למחשב שלי, יש לי מעבד פנטים 4 1400, עם 256מב זיכרון rdram, ולוח של אינטל d850gb.

אני יכול לעשות oc? זה כדאי? ועם כן, בביוס שלי לא מוצג כזה דבר בכלל של העלאת מהירות המעבד.

אתה לא יכול לוח של אינטל חסום נגד אוברקלוקינג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים