פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים יש לי GIGABYTE 6600GT עם VIVO התקנתי תדרייבירים של הWDM את ההכי חדש הורדתי ניסית בשתי התוכנות WIN DVR ו POWER VCRזה קולט רק את הקול של הליין אין אבל בתמונה זה לא מראה כלום עכשו זה לא עובד לי למרות שהכל מחובר כמו שצריךההוכחה לכך היא שב WINDOWS MOVIE MAKER זה כן קולט לי את השידורים אבל הבעייה ששמה אני לא יכול לצפות כמו בנאדם אלא רק לראותת על מסך קטן ורק אחרי שאני מקליט אני יכול לראות על מסך גדולעזרה בבקשה למה זה לא הגיוני מה שהולך פה
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים דבר ראשון, תירגע ותנשום עמוק...עכשיו, קח את הזמן, ותערוך את ההודעה כולל הכותרת כך שכולם יבינו מה הבעיה, ובמה אתה צריך עזרה.הכותרת צריכה להיות אינפורמטיבית ובלי 100 סימני שאלה. סימני פיסוק בתוכן ההודעה יקלו על הגולשים.תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים יש לי GIGABYTE 6600GT עם VIVO התקנתי תדרייבירים של הWDM את ההכי חדש הורדתי ניסית בשתי התוכנות WIN DVR ו POWER VCRזה קולט רק את הקול של הליין אין אבל בתמונה זה לא מראה כלום עכשו זה לא עובד לי למרות שהכל מחובר כמו שצריךההוכחה לכך היא שב WINDOWS MOVIE MAKER זה כן קולט לי את השידורים אבל הבעייה ששמה אני לא יכול לצפות כמו בנאדם אלא רק לראותת על מסך קטן ורק אחרי שאני מקליט אני יכול לראות על מסך גדולעזרה בבקשה למה זה לא הגיוני מה שהולך פהמה שאתה צריך זה מדריך לתוכנות הללוהן לא כאלו טריויאליות כמו MOVIE MAKER המעפן של חלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.