פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים שלום,הייתי רוצה לדעת אם המסך הזה טוב mag ah778 וגם הייתי רוצה לקבל המלצות למסכים חלופיים CRT באותו סדר גודל (649 ש"ח) שיותר טובים ממנועוד שאלה קטנה....רצית לדעת אם למישהו יש תמונה של מעל המסך כי אני רוצה לדעת אם מעל זה ישר או בשיפוע כי אני רוצה לשים עליו רמקול.בתודהעידונ.ב. אם זה חשוב אני קונה בע"ה כ. מסך eVGA 6800 GS
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים בסדר גודל של המחירים האלה המסך לא רע, אבל הרזולוציה המקסימלית שלו היא רק .1024X1280 כך שאם הכרטיס שאתה קונה תומך ביותר לא כדאי. ולשאלה האחרונה: המסך בשיפוע כך שאתה לא יכול להשים רמקול. בהצלחה
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים מחבר כן אבל שמעתי(מחבר שלי) שהמסך הזה לא מי יודע מה...אפשר עוד געה של מישהו שיש לו אם אפשר...עריכה:יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך שלו יש לו Gforce 6200 TC
פורסם 2005 בדצמבר 3119 שנים כן אבל שמעתי(מחבר שלי) שהמסך הזה לא מי יודע מה...אפשר עוד געה של מישהו שיש לו אם אפשר...עריכה:יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך שלו יש לו Gforce 6200 TCבכללי יש במחיר הזה מסכי LG שאני לפחות(ועוד חצי עולם)הייתי מרגיש הרבה יותר בנוח איתו על השלוחן מאפשר עם MAG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.