פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה:Primary Master: WD 80GBPrimary Slave: WD 20GBSecondary Master: CD-RSecondary Slave: CD-ROMמקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA.יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO.מה עושים??תודה מראש!
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר לא ניסיתי עדיין להחזיר חזרה כי זה לוקח דיי הרבה זמן כי יש לי מארז ג'נריק מגעיל כזה ולוקח מלא זמן להוציא את הכוננים, לג'מפר מחדש ולהכניס... יש לך או למישהו אחר אוליי איזשהן הצעות או רעיונות אחרים?
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים ניראה לי כדאי שתנסה להחזיר גם בג'נריק זה יקח 5-7 דקות לא יותר כדי שנוכל לעזור אני יצטרך יותר פרטים תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.