פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים יש לי כרטיס 6600GT של ג'יגבייט שחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהתמונה בטלוויזיה לא מתאימה את עצמה לגודל הטלוויזיה. לא רואים את כל התמונה המקורית וכשאני זז עם העכבר התמונה זזה איתו (על הטלוויזיה). עזרה תתקבל בברכה.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים תנסה ב"full screen video" לשנות את "full screen device" ל "secondary display" ואז תעשה fullscreen בתוכנה עם הסרטכמו כן אם הzoom מכוון ל in תכוון אותו לout עד הסוףמקווה שזה יעזור
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר תנסה ב"full screen video" לשנות את "full screen device" ל "secondary display" ואז תעשה fullscreen בתוכנה עם הסרטכמו כן אם הzoom מכוון ל in תכוון אותו לout עד הסוףמקווה שזה יעזורזה עוזר רק עם המדיה פלייר, בשולחן העבודה יש עדיין את אותה בעיה. יש לך מושג אולי מה הבעיה?תודה רבה בכל אופן
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים ברור כי הרזולוצייה שאתה עובד איתה בדסקטופ היא גבוהה מידי לטלוויזיה אז השולחן עבודה "מתרחב" אל מעבר לגבולות הטלוויזיה, גם אצלי זה ככה לי זה לא מפריע, אבל זכור לי שראיתי איפשהוא בדרייבר שאפשר ליצור פרופיל לכל תצוגה ולקבוע לכל תצוגה רזולצייה משלה, תחפש שם בהגדרות של nview אני בטוח שתמצא
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר ברור כי הרזולוצייה שאתה עובד איתה בדסקטופ היא גבוהה מידי לטלוויזיה אז השולחן עבודה "מתרחב" אל מעבר לגבולות הטלוויזיה, גם אצלי זה ככה לי זה לא מפריע, אבל זכור לי שראיתי איפשהוא בדרייבר שאפשר ליצור פרופיל לכל תצוגה ולקבוע לכל תצוגה רזולצייה משלה, תחפש שם בהגדרות של nview אני בטוח שתמצא תודה רבה אני אנסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.