עבור לתוכן

בעיה בחיבור 6600GT ל-TV

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס 6600GT של ג'יגבייט שחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהתמונה בטלוויזיה לא מתאימה את עצמה לגודל הטלוויזיה. לא רואים את כל התמונה המקורית וכשאני זז עם העכבר התמונה זזה איתו (על הטלוויזיה).

עזרה תתקבל בברכה. :xyxthumbs:

פורסם

תנסה ב"full screen video" לשנות את "full screen device" ל "secondary display" ואז תעשה fullscreen בתוכנה עם הסרט

כמו כן אם הzoom מכוון ל in תכוון אותו לout עד הסוף

מקווה שזה יעזור

פורסם
  • מחבר

תנסה ב"full screen video" לשנות את "full screen device" ל "secondary display" ואז תעשה fullscreen בתוכנה עם הסרט

כמו כן אם הzoom מכוון ל in תכוון אותו לout עד הסוף

מקווה שזה יעזור

זה עוזר רק עם המדיה פלייר, בשולחן העבודה יש עדיין את אותה בעיה. יש לך מושג אולי מה הבעיה?

תודה רבה בכל אופן

פורסם

ברור כי הרזולוצייה שאתה עובד איתה בדסקטופ היא גבוהה מידי לטלוויזיה אז השולחן עבודה "מתרחב" אל מעבר לגבולות הטלוויזיה, גם אצלי זה ככה

לי זה לא מפריע, אבל זכור לי שראיתי איפשהוא בדרייבר שאפשר ליצור פרופיל לכל תצוגה ולקבוע לכל תצוגה רזולצייה משלה, תחפש שם

בהגדרות של nview אני בטוח שתמצא :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ברור כי הרזולוצייה שאתה עובד איתה בדסקטופ היא גבוהה מידי לטלוויזיה אז השולחן עבודה "מתרחב" אל מעבר לגבולות הטלוויזיה, גם אצלי זה ככה

לי זה לא מפריע, אבל זכור לי שראיתי איפשהוא בדרייבר שאפשר ליצור פרופיל לכל תצוגה ולקבוע לכל תצוגה רזולצייה משלה, תחפש שם

בהגדרות של nview אני בטוח שתמצא :xyxthumbs:

תודה רבה אני אנסה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים