עבור לתוכן

Gainward vs Gigabyte - ההבדל?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי לפני איזה חודש מפנדס את ה6600GT לAGP מג'יגהבייט ואתמול הוא הגיע אליהם.

קיבלתי את הכרטיס מסך וראיתי שקיבלתי אחד של Gainward.

רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו ביניהם? ביצועים, איכות, אורך חיים, קירור שונה וכדומה...

תודה.

פורסם

הזמנתי לפני איזה חודש מפנדס את ה6600GT לAGP מג'יגהבייט ואתמול הוא הגיע אליהם.

קיבלתי את הכרטיס מסך וראיתי שקיבלתי אחד של Gainward.

רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו ביניהם? ביצועים, איכות, אורך חיים, קירור שונה וכדומה...

תודה.

GAINWORD הרבה יותר טובים לדעתי,יש להם איכות גבוהה של כרטיסים וגם 3 שנות אחריות אם אני לא טועה,רק תבדוק שלא הביאו לך את ה6600ULTRA :xyxthumbs:

פורסם

ביצועים-לא אלא אם כן עשו להם OC במפעל

איכות-כן GAINWARD נחשבת לחברה איכותית יותר מגיגהבייט

קירור-כן תבדוק אם הקירור אצלך פאסיבי או אקטיבי בכל מיקרה הקירורים בין שתי החברות שונים

פורסם
  • מחבר

GAINWORD הרבה יותר טובים לדעתי,יש להם איכות גבוהה של כרטיסים וגם 3 שנות אחריות אם אני לא טועה,רק תבדוק שלא הביאו לך את ה6600ULTRA :xyxthumbs:

זה היה הניסיון הרביעי שלי לקנות את ה6600GT... פעמיים הביאו לי את הULTRA ופעם אחת את הPCIe...

ואיך אני בודק אם יש לי קירור אקטיבי או פסיבי?

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אם יש לך מאורר = אקטיבי,

אם יש גוף קירור בלי מאורר = פסיבי

פורסם

זה היה הניסיון הרביעי שלי לקנות את ה6600GT... פעמיים הביאו לי את הULTRA ופעם אחת את הPCIe...

ואיך אני בודק אם יש לי קירור אקטיבי או פסיבי?

אם אני לא טועה הכרטיס הוא עם קירור אקטיבי אבל תבדוק טמפ' כי אני לא חושב שהקירור הזה כל כך טוב...ראיתי תמונות שלו,תבדוק את הטמפ' של הכרטיס במאמץ ותביא תוצאות

פורסם

זה? --> אקטיבי

[attachment deleted by admin]

פורסם
GAINWORD הרבה יותר טובים לדעתי,יש להם איכות גבוהה של כרטיסים וגם 3 שנות אחריות אם אני לא טועה,רק תבדוק שלא הביאו לך את ה6600ULTRA

גם לGIGABYTE יש 3 שנים

לי יש כרטיס של GIGABYTE ותאמין לי אני דיי מרוצה אחלה ביצועים ואחלה קירור(אצלי זה אקטיבי) טמפרטורות טובות.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי רק שנה אחת אחריות.... אני יכול לדרוש 3?

פורסם

לדעתי תחזיר את הכרטיס ודרוש את הכסף חזרה!

מה הקטע אתה מבקש משהו אחד והם מביאים לך משהו אחר!

גיגהבייט בטוח 3 שנות אחריות!

תדרוש או 3 שנות אחריות או תחזיר ושיתנו לך כרטיס נורמלי!

אחריות זה דבר חשוב!

פורסם

קיבלתי רק שנה אחת אחריות.... אני יכול לדרוש 3?

אז לך אליהם ותדרוש את הכרטיס של GIGABYTE כי הם תמיד מביאים 3 שנות אחריות גם לי יש 3 שנים וזה אחלה כרטיס

תחליף לGIGABYTE אל תיקח משהו שלא הזמנת ועוד אם שנה אחריות.

פורסם

אני ביכלל לא ממליץ על GIGABYTE היה לי מספיק בעיות בכרטיסים שלהם והאחריות היתה זבל (לפחות בארץ)

פעם הבא שאני יקנה חלקים למחשב אני בטוח לא יקנה מוצרים של GIGAזבל

פורסם

^^^^

למה איזה בעיות היו לך? :screwy:

לי אין בעיות לבנתיים הכל עובד סבבה

פורסם

כרטיס אחד-9800 פרו המאורר הפסיק ליפעול תיקנו אחר כך הוא נישרף ולא נתנו לי כלום אמרו בהתחלה שיקחו אותו לחול לתיקון

ואחר כך אמרו שהאחריות לא תקפה על דברים כאלה וזה למרות שהיה רשום להם במחשב תבעיה במאורר

כרטיס שני-6600GT קיבלתי מקולקל ורק אחרי שבעל החנות הסביר לספק שהוא חיב להחליף תכרטיס החליפו אותו (בהתחלה הוא לא רצה)

ובכרטיס שקיבלתי היתה בעיה רצינית בשידורי ווידיאו בדריברים החדשים של אותה תקופה (זה יסתדר לא מיזמן בדריברים החדשים)

חוץ מיזה לעוד אנשים פה היו בעיות במוצרים שלהם אז מיבחינתי Gigabyte חברה נחותה כרגע

ואני לא אומר שכל המוצרים שלהם דפוקים אבל אחוזי הדפוקים בטח מאוד גבוהים יחסית לחברה בסיגנון והשירות חראה

פורסם

אין מה להשוואת, GAINWARD חברה ליגה אחת מעל ג'יגהבייט.

אם קבלת 6600GT עם קירור אקטיבי של GAINWARD יצאת מורווח. נקודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים