פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים הזמנתי לפני איזה חודש מפנדס את ה6600GT לAGP מג'יגהבייט ואתמול הוא הגיע אליהם.קיבלתי את הכרטיס מסך וראיתי שקיבלתי אחד של Gainward.רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו ביניהם? ביצועים, איכות, אורך חיים, קירור שונה וכדומה...תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים הזמנתי לפני איזה חודש מפנדס את ה6600GT לAGP מג'יגהבייט ואתמול הוא הגיע אליהם. קיבלתי את הכרטיס מסך וראיתי שקיבלתי אחד של Gainward. רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו ביניהם? ביצועים, איכות, אורך חיים, קירור שונה וכדומה... תודה. GAINWORD הרבה יותר טובים לדעתי,יש להם איכות גבוהה של כרטיסים וגם 3 שנות אחריות אם אני לא טועה,רק תבדוק שלא הביאו לך את ה6600ULTRA
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים ביצועים-לא אלא אם כן עשו להם OC במפעלאיכות-כן GAINWARD נחשבת לחברה איכותית יותר מגיגהבייטקירור-כן תבדוק אם הקירור אצלך פאסיבי או אקטיבי בכל מיקרה הקירורים בין שתי החברות שונים
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר GAINWORD הרבה יותר טובים לדעתי,יש להם איכות גבוהה של כרטיסים וגם 3 שנות אחריות אם אני לא טועה,רק תבדוק שלא הביאו לך את ה6600ULTRA זה היה הניסיון הרביעי שלי לקנות את ה6600GT... פעמיים הביאו לי את הULTRA ופעם אחת את הPCIe... ואיך אני בודק אם יש לי קירור אקטיבי או פסיבי?
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים זה היה הניסיון הרביעי שלי לקנות את ה6600GT... פעמיים הביאו לי את הULTRA ופעם אחת את הPCIe...ואיך אני בודק אם יש לי קירור אקטיבי או פסיבי?אם אני לא טועה הכרטיס הוא עם קירור אקטיבי אבל תבדוק טמפ' כי אני לא חושב שהקירור הזה כל כך טוב...ראיתי תמונות שלו,תבדוק את הטמפ' של הכרטיס במאמץ ותביא תוצאות
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים GAINWORD הרבה יותר טובים לדעתי,יש להם איכות גבוהה של כרטיסים וגם 3 שנות אחריות אם אני לא טועה,רק תבדוק שלא הביאו לך את ה6600ULTRAגם לGIGABYTE יש 3 שנים לי יש כרטיס של GIGABYTE ותאמין לי אני דיי מרוצה אחלה ביצועים ואחלה קירור(אצלי זה אקטיבי) טמפרטורות טובות.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים לדעתי תחזיר את הכרטיס ודרוש את הכסף חזרה!מה הקטע אתה מבקש משהו אחד והם מביאים לך משהו אחר!גיגהבייט בטוח 3 שנות אחריות!תדרוש או 3 שנות אחריות או תחזיר ושיתנו לך כרטיס נורמלי!אחריות זה דבר חשוב!
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים קיבלתי רק שנה אחת אחריות.... אני יכול לדרוש 3?אז לך אליהם ותדרוש את הכרטיס של GIGABYTE כי הם תמיד מביאים 3 שנות אחריות גם לי יש 3 שנים וזה אחלה כרטיסתחליף לGIGABYTE אל תיקח משהו שלא הזמנת ועוד אם שנה אחריות.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אני ביכלל לא ממליץ על GIGABYTE היה לי מספיק בעיות בכרטיסים שלהם והאחריות היתה זבל (לפחות בארץ)פעם הבא שאני יקנה חלקים למחשב אני בטוח לא יקנה מוצרים של GIGAזבל
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים כרטיס אחד-9800 פרו המאורר הפסיק ליפעול תיקנו אחר כך הוא נישרף ולא נתנו לי כלום אמרו בהתחלה שיקחו אותו לחול לתיקוןואחר כך אמרו שהאחריות לא תקפה על דברים כאלה וזה למרות שהיה רשום להם במחשב תבעיה במאוררכרטיס שני-6600GT קיבלתי מקולקל ורק אחרי שבעל החנות הסביר לספק שהוא חיב להחליף תכרטיס החליפו אותו (בהתחלה הוא לא רצה)ובכרטיס שקיבלתי היתה בעיה רצינית בשידורי ווידיאו בדריברים החדשים של אותה תקופה (זה יסתדר לא מיזמן בדריברים החדשים)חוץ מיזה לעוד אנשים פה היו בעיות במוצרים שלהם אז מיבחינתי Gigabyte חברה נחותה כרגעואני לא אומר שכל המוצרים שלהם דפוקים אבל אחוזי הדפוקים בטח מאוד גבוהים יחסית לחברה בסיגנון והשירות חראה
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אין מה להשוואת, GAINWARD חברה ליגה אחת מעל ג'יגהבייט.אם קבלת 6600GT עם קירור אקטיבי של GAINWARD יצאת מורווח. נקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.