פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מהם התוכנות שישמרו עליו מפני "מזיקים"...תנו את התוכנות הכי חשובות גם אם הם עולות כסף.. לאו דווקא חינמיותתודה לעוזריםמראש
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אנטי וירוס: NOD32 אנטי ספייוור: spyware doctor+spy sweper פיירוול: sygate ניקוי: windows washer+ ace utilities
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אנטי וירוס: NOD32 Kaspersky אנטי ספייוור: spyware doctor+spy sweper Ad-Aware פיירוול: sygate ניקוי: windows washer+ ace utilities TuneUp Utilities 2006
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אנטי וירוס: NOD32/kaspersky אנטי ספייוור: spyware doctor+spy sweper+ad aware+xofspy פיירוול: sygate ניקוי:system mechanic /windows washer+ ace utilities
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים במקום לשלם על TUNE UP תשתמש ב- CCLEANER (הדאבל C במקור).תוכנה חינמית מעולה.
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר אם אתם יכולים לתת לי לינקים להורדה לתוכנות האלה אני אשמח (אם התוכנה עולה כסף תביאו גירסת ניסיון):אלה הבחירות שלי:אנטי וירוס-kasperskyספיוור-spyware doctor+spy sweper+ad awareפירוול-sygateניקוי-TuneUp Utilities 2006 (יש לי אותה כבר אז אין צורך בלינק)
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים Antivirus:KasperskyAntiSpyware:Microsoft AntiSpyware, Ad-Aware, SpyBot S&DFirewall:SygateCleanUp And Repair:RegSupreme Pro, TuneUp Utilities 2006, CCleanerתשתמש באלה ואתה מסודר..!
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר ביקשתי לינקים... אם היית קורא את הת'רד מההתחלה!!!כבר בחרתי בתוכנות..
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים ביקשתי לינקים... אם היית קורא את הת'רד מההתחלה!!! כבר בחרתי בתוכנות.. חלק מהתוכנות שציינתה אינם חינמיות, כך שלא ניתן להביא לך קישורים, אתה רוצה תשיג אותם לבד
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אני מקווה שיש לך מפלצת עם גיגה בייט זיכרון ומעבד 3800 בשביל הקספרסקי.מנסיון אישי, וכן יש לי 2 גיגה זכרון וכפול ליבה , קספרסקי לוקח את NOD .. אני אישית לא מרגיש אותו בגרוש, והוא מצויין.גם מחשבי 3200+ בכיף לא מרגישים אותו .. הכל תלוי עד כמה אתה אוהב את נוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.