פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אני וחבר שלי עשינו אקווה מרק בשני מחשביםהראשון:AMD ATHLON 64 3500+ S.939 VENICEGIGABYTE GA-K8NMF-9512MB Geil cl 2.5 DDRSapphire ATI Radeon X300SE 256 MB hyper memoryH.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFERהשני:Intel pentium D 820 2.8GhzM.B INTEL cihpset 945p512MB A.DATA DDR 2Asus ATI Radeon X300H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFERמי לדעתכם ייקח באקווה מרק?(יש תוצאות כבר)מה שחשוב כרגע שתבדילו בין ה CPU ל GFXאת התוצאות אני אפרסם אחרי ההשערות
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר אני רוצה לראות עוד תגובות איפה כל האנשים שצחקו על הייפר ממורי שיגיבו עכשיו
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מה יש פו לנחש?? איפה שיש את ה X300 הרגיל... הוא יקח באקווהמרק? או שאתה רוצה להפתיע אותנו?? לא תצליח
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אני חייב לומר שזה ממש טיפשי לקנות מחשב כאשר המעבד חזק והכרטיס מסך חלש מאד. כדי לנצל את המקסימום שאפשר ניתן היה בקלות לרדת במעבד ולעלות בכרטיס מסך לקבלת ביצועים גבוהים במשחקים.אלא אם כן שני המחשבים לא נועדו למשחקים, זה כבר משהו אחר.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר אני חייב לומר שזה ממש טיפשי לקנות מחשב כאשר המעבד חזק והכרטיס מסך חלש מאד. כדי לנצל את המקסימום שאפשר ניתן היה בקלות לרדת במעבד ולעלות בכרטיס מסך לקבלת ביצועים גבוהים במשחקים. אלא אם כן שני המחשבים לא נועדו למשחקים, זה כבר משהו אחר. אחי אתה צודק אבל אנחנו לא גיימרים , לקחנו מעבדים חזקים בשביל מחשב חזק בכלליות ולא בשביל משחקים ספציפי... אנחנו נוכל לשדרג ת'כ"מ מתי שבא לנו אחרי הכול זה PCI E והנה התוצאות , שימו לב ל GFX המחשב שלי(Sapphire ATI Radeon X300SE hyper memory): המחשב של חבר שלי(Asus ATI Radeon X300): נכון שהבדלים לא ממש רחוקים אחד מהשני אבל עדיין זה יותר טוב... תודה רבה לכל המנחשים מהיום תדעו שהייפר ממורי יותר טוב ;D
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר הייפר ממורי לא יכול להיות יותר טוב... הוא המוחלש של X300... !!! אתה מתווכח עם המציאות... ההייפר ממורי יותר טוב אבל בקצת לא הבנתי למה כולם פה ב HWZONE אומרים שההייפר ממורי זה זבל לעומת ה X300 הרגיל... זה נכון שההיפר ממורי של ה128 מגה בייט הוא דפוק אבל יש גם הייפר ממורי של 256 מגה בייט(מה שיש לי) שבניגוד לגירסא הקודמת בו יש 128 מגה בייט מובנה ולא 32 והנה הוכחה לזה... http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=33
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים זה לא קשור כמה מגהבייטים יש בכרטיס... כי הכרטיס לא מנצל בכלל 128...X300 HM לוקח זיכרון מהמחשב... שהוא הרבה יותר איטי מהזיכרון הגראפי...X300 הרגיל...יש לו זיכרון משלו...
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר זה לא קשור כמה מגהבייטים יש בכרטיס... כי הכרטיס לא מנצל בכלל 128... X300 HM לוקח זיכרון מהמחשב... שהוא הרבה יותר איטי מהזיכרון הגראפי... X300 הרגיל...יש לו זיכרון משלו... זה מה שבדיוק הסברתי... לHM יש 128 מגה בייט משלו בדיוק כמו הX300 הרגיל... ההבדל היחידי הוא שברגע שהHM צריך יותר מ128 זיכרון הוא משתמש בזיכרון של המחשב שזה בהחלט יותר איטי מהזיכרון של הכרטיס מסך אבל זה רק מוסיף... תקרא ת'פרטים של הכרטיס מסך באתר של סאפיר ותבין...
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים המחשב שלך עבר את זה של חבר שלך בגלל המעבד........תשים ת'כרטיס שלך במחשב שלו ואת הכרטיס שלו במחשב שלך ותראה שאז כבר יהיה הפרש יחסית גדול לטובתו.חוץ מזה יש מצב שיש לך אוברקלוק
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים הוא קיבל יותר נקודות בגלל שAMD 3500 יותר חזק מ2.8 של אינטל מן הסתם גם הCPU גורם משפיע בבדיקה הזו. אם הם היו בודקים ב3DMARK אז כמובן שהרגיל היה מנצח .למורת שזה לא משנה כל כך מאחר ושני הכרטיסים חלשים
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר המחשב שלך עבר את זה של חבר שלך בגלל המעבד........תשים ת'כרטיס שלך במחשב שלו ואת הכרטיס שלו במחשב שלך ותראה שאז כבר יהיה הפרש יחסית גדול לטובתו. חוץ מזה יש מצב שיש לך אוברקלוק דבר ראשון אין לי אוברקלוק...(חיברתי ת'כרטיס מסך מהסטוק) דבר שני האקווה מרק מפריד בין ה CPU ל GFX ככה אפשר לראות את הציון לכל דבר בנפרד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.