עבור לתוכן

התקנתי מאוורר 80 מ"מ בצד האחורי של המחשב ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

התפקיד שלו בעצם הוא להוציא אוויר חם נכון?

אז למה כשאני שם יד אני לא מרגיש את האוויר החם יוצא?

ובעצם אני מרגיש איוורור קל?

פורסם

התפקיד שלו להוציא אוויר חם ברור שלא תרגיש אוורי חם יוצא, אבל הוא עושה את העבודה מצויין :P

פורסם

אולי כי אין תזוזה של אויר במארז...

יש לך עוד מאווררים?

בעיקרון אתה צריך שמשהו יכניס אויר כדי שהוא יתחמם ואז יצא דרך המאורר שלך..

פורסם

ובעצם אני מרגיש איוורור קל

אולי שמת אותו הפוך?

כי קרירות קלה תרגיש בצד היניקה של המאוורר... ובצד של הפליטה, האויר חמים\קריר אבל יש דחף של אויר שניתן להרגיש בקלות.

תבדוק ששמת אותו נכון, לא הפוך

פורסם

שלילי, אתה לא תרגיש אוורי חם בחיים אלה אם הטמפ' שלך ממש ממש גבוהות,אבל אם לא תשם מאוור שיוציא ותפתח את המארז אחרי זמן פעולה ממושך תרגיש אוויר חם בתוך המארז וגם מה שהמאוור יוציא יהיה חם, אבל בפעולה ממושכת של המאוור בחים לא תרגיש אוויר חם

פורסם
  • מחבר

אוקיי

עכשיו אני ממש מרגיש אוויר חם יוצא מהמארז

פורסם

בגלל ?

פורסם

אתה חייב סירקולציה...לפחות מאוורר אחד שמכניס בצד... :P

פורסם

אני גם לא מרגיש שום אויר חם יוצא, למרות שיש לי שני מאוררים מאחור, אבל כשאני משחק באיזה משחק כבד (GTA3) אחרי איזה 20 דקות אני מתחיל להרגיש את ההאויר החם יוצא.

פורסם

חברה זה לא עובד ככה...עם יש לכם רק מאווררים שמוציאים מאחורה זה לא טוב צריך שהאוויר יכנס מהצד ויצא מלמעלה ומאחורה, במקרה ויש מאחורי המחשב קיר או ארון...שהוא צמוד אליו אז המאווררים מאחורה לא יעזרו האוויר לא יצא בצורה טובה...אני ממליץ על 2 מאווררי 80 למעלה עם הוצאת אוויר חזקה ו2 מאווררי 80 בצדדים אחד ליד הכרטיס מסך ושאר הכרטיסים ואחד יותר בכיוון הלוח והזיכרונות...שמכניסים, זאת סירקולציה מעולה ומומלצת.

פורסם

שטויות "מספיק" מאוור למטה שמכניס ומאוור בצד העליון מאחורה שמוציא זה מספיק אם אתה לא משוגע על קירור

פורסם

לי יש שני מאוררים מלמטה (מתחת להרד דיסק מכניסים אויר) ושניים למעלה (מתחת לספק מוציאים אויר) ושניים בין ה סי די להרד דיסק(מכניסים אויר) והמאורז ממש קר... אבל בגלל שאני ממש אוהב מאוררים ;D אני חושב על הוספת עוד כמה.... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים