פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים שלום..הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128mחיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה...דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס?ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט...איך לסדר את זה?תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים בקשר לבעיה של המסך השחור אתה מנסה לראות סרט רגיל או דיוידי , כי לרוב תוכנות הדיוידי יש הגנה שחוסמת שידור מהיציאת טלוויזיה כדי שיהיה ניתן למנוע הקלטה , למרות שלכל דבר היום יש פתרון
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים הייתה לי גם את הבעיה פעם , תנסה להוריד נגן אחר ולא להשתמש ב WMP ..נסה BSPLAYER ..
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים מחבר החלפתי כמה נגנים ובכולם אותה הבעיה...כנראה פשוט צריך לשנות הגדרות ואני לא יודע איפה...עזרה?
פורסם 2005 בדצמבר 3019 שנים אחרי שאתה מפעיל את CLONE נפתחת לך אפשרות של (אצלי הדרייברים בעיברית אז...) "הצגת וידאו במסך מלא"...תבחר שם למטה ב"התקן מסך מלא" את האופצייה של "תצוגה משנית"וכשתשים סרטים במסך מלא הם יפתחו בטלוויזייה ולא תראה רק מסך שחור...ולגבי הפוקוס תשנה רזולוציה..(או תזום בתוכנה במחשב..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.