עבור לתוכן

דעתכם על נייד של LG

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות נייד זול,

שישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט.

אהבתי את העיצוב של LG.

מבקש לשמוע דעתכם על דגם LE50 532E.

כמו כן מה דעתכם על המחיר (4564) והאם מכירים מקום יותר זול.

מצורף קישור: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1885&CatCode=325 .

הרבה תודה על עזרתכם,

אסף

פורסם

הניידים של LG נהדרים.

אם השימושים העיקריים הם אופיס וגלישה ברשת, אז המחשב הנ"ל הוא בחירה טובה מאוד.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות :xyxthumbs:

מה לגבי המחיר? יש יותר זול?

פורסם

זיכרון פנימי - אני לא הייתי לוקח פחות מ-512MB. ההבדל בין 256 ל-512 הוא מורגש גם לשימושי אופיס וגלישה באינטרנט.

סלרון 1.4 - נראה לי קצת חלש יחסית למה שהולך היום, לא?

אם יש לך אפשרות תקציבית תשקול לקחת משהו חזק יותר. אולי אפילו 64bit (עם קריצה לכיוון win vista).

פורסם
  • מחבר

הי,

מדובר בתוספת של 2000 (!) שקל לדגם הבא...

אתה לא חושב שלאינטרנט ואופיס זה מספיק??

אסף

פורסם
  • מחבר

ולגבי המחיר...

עלה באתר ב- 35 שקלים מאתמול (זניח)

יש למישהו הערכה אם המחירים הולכים לרדת או חלילה לעלות בקרוב?

פורסם

קרא את חוקי הפורום בבקשה - אסור לפרסם דאבל פוסט, ומומלץ להשתמש בכפתור העריכה להודעות שלך.

בכל מקרה לשאלתך:

לאינטרנט ולאופיס זה בהלט מספיק. כמובן שאם יש תקציב אז הגדלה של הזיכרון היא אופציה נהדרת אבל זאת כבר שאלה אחרת. תישאר עם המפרט הזה אם אין שינו בתקציב.

ירידת מחירים רצינית לדגמים הישנים צפויה כנראה עם שיחרור הפלטפורמות (ערכת שבבים, מעבד, רכיב WIFI) החדשות של אינטל לניידים, מה שיקרה בתחילת השנה הקרובה.

לפיכך, אם אתה יכול להמתין מס' חודשים אז בבקשה - לשיקולך.

בכל מקרה יום נעים וחג שמח.

פורסם

מדובר בתוספת של 2000 (!) שקל לדגם הבא...

אתה לא חושב שלאינטרנט ואופיס זה מספיק??

אני לא הייתי קונה היום מחשב עם פחות מ-512MB זיכרון, גם אם זה אומר לחכות קצת ולא לקנות כרגע.

הגישה שלי קצת בעייתית כי אני רוצה גם להנות מהעבודה על המחשב, ולא לחשוב כל הזמן על כמה שהוא איטי ולא כיף לעבוד איתו.

אז יכול להיות שהמעבד כן יספיק לך (אולי מישהו שמבין יותר ממני יוכל לתת חוות דעת בקשר לזה), אבל אישית אני לא הייתי מתפשר על פחות מ-512 מגה זיכרון.

אני רק רוצה להעיר איזה משהו שאני מניח שכבר חשבת עליו, אבל שווה להזכיר שוב ולגרום לך לחשוב עליו שוב:

האם אתה באמת צריך מחשב נייד? אני נורא רציתי נייד, אבל אז הבנתי שלא כדאי לי לקנות אחד כי ביותר כסף אתה מקבל מחשב פחות טוב, ועד כמה שנייד זה מגניב, עבורי הוא לא היה קריטי. אז אני מציע לך לחשוב על זה שוב, ואם הניידות היא בונוס ולא הכרח - לך על מחשב שולחני.

אם אתה כן צריך נייד - אז לכמה זמן אתה מצפה שהמחשב יחזיק לך? האם לא תריץ עליו דברים יותר רציניים בעתיד? עד כמה מבאס אותך לעבוד על מחשב איטי? (זה נשמע טיפשי, אבל יש אנשים שזה לא ממש מפריע להם ויש אנשים שזה משגע אותם). והכי חשוב - עד כמה התקציב גמיש? (כי לא משנה כל השאר, אם אין כסף, אז אין כסף...).

בכל מקרה, אם מכל הקישקושים שכתבתי פה אתה הולך לזכור משפט אחד, אז הנה הוא:

לדעתי, לא לקנות מחשב עם פחות מ-512 מגה זיכרון. (לדעתי צריך להוציא חוק נגד דברים כאלה...).

פורסם
  • מחבר

שלום ושוב תודה על התייחסותכם,

בהחלט מסכים לגבי ה"בעסה" בעבודה על מחשב איטי.

המחשב ישמש בנוסף למחשב השולחני שלי ולא יחליף אותו.

מעבר לכך, הוא ישמש אותי בעיקר להרצאות בלימודים ולהצגות ב- ppt במסגרת העבודה - לא מתכנן עליו למעבר לכך.

הדגשת מאוד את נושא הזיכרון ואשמח לשמוע מדוע זה כה קריטי והאם באמת זה כה מאט מחשב לא עמוס בתוכנות "כבדות".

ח ג ש מ ח !

אסף

פורסם

היתרון של זיכרון RAM גדול יותר, הוא שבמרבית היישומים הוא מספק שיפור ניכר יותר בביצועים לעומת החלפת מעבד, או כרטיס מסך, או כל רכיב אחר.

זיכרון גדול יותר משפר את ביצועי המחשב לא רק ביישומים כבדים אלא בעבודה שוטפת בכלל.

אבל, למרות מה שנכתב פה, לפי התיאור שסיפקת לא יהיה לך כנראה צורך רציני בהוספת זיכרון כזאת (מה גם שתמיד ניתן לבצעה בעתיד) ולכן אני שב ואומר שלטעמי כדאי לך להישאר עם המפרט הנוכחי. בעתיד אם תרגיש שאתה מעוניין בשדרוג - לך על זה.

בכל מקרה חג אורים שמח ויום מהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים