עבור לתוכן

אני צריך עזרה בפתיחת פורטים בנתב של הרשת ביתית שלי..

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות

הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40

תודה !

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא מצאתי זכר אליו באינטרנט..

בדוק במנואל שקיבלת איתו.

פורסם
  • מחבר

ירח אפל נראה לי שמצאתי את זה בעמוד 19 אבל השאלה שלי היא מה אני צריך לדוגמה לכתוב ב- SERVER IP אם נגיד יש לי את הפורט של האימיול וכתבתי אותו אז מה אני צריך לכתוב בסרבר איי פי ??

פורסם

את הכתובת של המחשב ברשת הפנימית

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יודע מהי ?

וגם האם היא נשארת קבועה או שהיא משתנה כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ?

פורסם

תכנס במחשב ותגדיר כתובת ידנית

תגדיר את שהאוטומט נתן עכשיו בתור ידני

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון פה לשנות לידני ?

אם כן בכל השורות אני צריך לכתוב את אותו הכתובת ?

ואיך איך אני יודע מה הכתובת של השרת שיש לי עכשיו ?

פורסם

אתה צריך קודם כל להיכנס לראוטר לDMZ אפשריות פיירוול(בתוך הראוטר יש פיירוול פנימי )זאת הבעיה שלך. שם צריך להגדיר אפשר DMZ ואזבCLIENT PC IP ADDRES לרשום כתובת IP של המחשב שלך.

זאת תעשה ע"י התחל-הפעלה -תרשום CMD נפתח חלון תרשום IPCONFIG ושם רשום לך כתובת IP שלך.

זאת הכתובת שתכניס . אחר כך תלחץ על ADD להוסיף את הכתובת וסמן SELECT תוך הריבוע הקטן שיש שם.ותאשר

עכשיו כנס למאפיני כתובת IP שלך (בתוך מיקומי הרשת שלי)לחצן ימני מאפינים) שם רשום ידני ומלא את כל הנחוץ מילוי (כל זה רשום לך מהCMD שראינו מקודם).

מקווה שיצליח לך . :lol:

פורסם
  • מחבר

אחי אתה מתכוון כאן נמצא ה- DMZ הזה :

זה הדבר היחיד שמצאתי על DMZ

כתבתי בשורה הזאת את האייפי שמצאתי ועשיתי SAVE רק עכשיו איפה שהמיקומי רשת שלי שאמרת לכתוב בשורות את האייפי שמצאתי אז תסתכל בתמונה שהעלתי אני צריך לכתוב בכל השורות שיש שם את אותו IP ואז תמיד שהאינטרנט יהיה מחובר אז לא תתחלף הכתובת IP ??

פורסם

אחי גם לי יש נתב כמו שלך עשיתי גם מה שהם אמרו אבל גם לא הבנתי איך אני עושה שהאייפי יהיה קבוע דרך המיקומי רשת שלי

אני לא יודע באיזה שורות צריך לכתוב את האייפי שמצאתי ב- CMD וגם למה אצל המחשב השני שמחובר לרשת ביתית יש איייפי שונה מאצלי כי שאצלו אני מתחבר לאימיול יש מזהה נמוך ואצלי יש מזהה גבוה כי הגדרתי שהאייפי בנתב תמיד יהיה עם סיומת 135 שזה האייפי שאצלי ואצלו נכנסתי להגדרות נתב וכתוב את הסיומת 135 אבל נכנסתי אצלו ל- CMD וכתוב שהאייפי שלו הוא 143 בסיום ובגלל זה האימיול אצלו הוא מזהה נמוך איך אפשר לסדר את זה שלשנינו יהיה אותו אייפי ואז לא יהיה לאף אחד בעיות של פורטים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים