עבור לתוכן

המכוניות של המפורסמים

Featured Replies

פורסם

האמר היא מכונית מפלצתית, כבדה, מנוע יחסית חלש למה שהוא יכול היה להיות אם הוא היה מיוצר במקום אחר (גרמניה או יפן לדגומא), זולל דלק ובארץ עשו ממנו אוטו יוקרה...

כאילו מה תפסו ממנו? אוטו גדול? כן. שרירי? כן. גברי? כן. טוב בשטח? כן. חוץ מזה, לא הרבה.. סתם פוזה (לדעתי).

נגיד נקח את האח הקטן, הH3 לדוגמא. בארץ עולה 420,000 ש"ח. בארה"ב 29,500$. שזה כ135,000 ש"ח. הרבה מיסים, בערך פי 2? זה 270,000. אז UMI צריכה לעשות קצת כסף? נגיד 350,000 גג? לא, 420,000 ש"ח. ניסו לעשות מזה מכונית יוקרה, מה שזה ממש אבל ממ שלא.

נכון שכל אחד יכול לאהוב מה שהוא רוצה, אבל לפחות לדעתי תופסים יותר מידי מהמכונית הזאת...

• תגובות 74
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוברלוד, זה באמת ספויילר שנועד לעצירה.

סתכל בכתבה על ה-SLR בלינק, בסביבות 2:30 הוא אומר AIR BRAKE.

http://video.google.com/videoplay?docid=6596911802807128943&q=slr

במרצדס SLR אולי כן, אבל בבוגאטי לא. וראיתי אחת כזאת לפני חצי שנה בגרמניה.. נראה כמו חללית

ומי שאמר פה שהפרק בטופ גיר היה משעמם זה בגלל שפחדו להרוס את הצמיגים (זה צמיגים בהזמנה אישית)

פורסם

המרצדס מכונית חרא יחסית למחיר שלה.

האמר היא סתם מכונית שלא שווה הרבה (חוץ מהגרסה הצבאית שבאמת חיה).

פורסם

מה שבאמת שווה זה החתול הפראי ;D ;D

פורסם
  • מחבר

שזה?

פורסם

חתול פראי ?

אמממ יגואר ?

:screwy:

פורסם

האמר H2 צהוב ראיתי באילת, רכב פוזה בלבד, ריינג' רובר עולה עליו בהרבה.

אוריפ, UMI באמת חמדנים. יש לנו איסוזו די (בלאק) מקס שבתאילנד (מקום הייצור) עולה 50 אלף שח, בארץ? 180 אלף שח! (לא כולל מע"מ שלא שילמנו)

פורסם

מה אתה רוצה זאת ישראל!

המרצדס אני חושב המכונית הכי יפה שראיתי בחיים שלי

ד"א כמה היא עולה?

פורסם

330 אלף לישט בערך.

330,000X8=2,640,000

כלומר שהיא אמורה לעלות בארץ אחרי מיסים למעלה מ-5 מיליון שקל ואם בכאילו יהיה לה יבוא סדיר אז אין שום סיבה שהיבואן החמדן יקח למעלה מ-6 מיליון שח.

פורסם

וכמה מיבך עולה? (אתם רואים שאני לא בעינים אז תעזרו לי אני הולך לקנות מחר)

פורסם

קודם תדע איך לבטא (מאייבך/MAYBACH) אחר תצלם ת'כסף  ;)

אגב, מאייבך 57 אמורה לעלות 5,250,000 בארץ אבל היבואן מסרב למכור אותה בגלל שכל יבואן שמייבא רכב לארץ מחוייב להחזיק חלפים שלה ולהכשיר צוות מכונאים כנראה שזה לא משתלם לכלמוביל אפילו שהמכונית עולה למעלה מ-5 מיליון.

אולי שמעתם אבל בזמן איזה תערוכת רכב שהייתה בארץ והביאו את המאייבך אז מישהו לקח את ה-CL והתנגש במאייבך, שני כיפופי פח קטנים עלו ליבואן 150 אלף שח תיקון!!!

פורסם

בוא אני אגיד לכם מה קרה:

יומיים אחרי שלקחו אותי בה לסיבוב (כן כן, נסעתי בה, אבל ל אאני זה שדפק אותה), מישהו בא לקחת רוורס ולקח פנייה לא טובה (הו אלא העריך טוב את הגודל של המכונית). מי שאנחנו מכירים במרצדס אמר לנו שזו הייתה פגיעה הרבה פחות חמורה ממה שפרסמו בעיתון (כמ העשרות אלפים בודדים). לא שזה קצת אבל בשביל מה יש ביטוח? ;)

פורסם

בוא אני אגיד לכם מה קרה:

יומיים אחרי שלקחו אותי בה לסיבוב (כן כן, נסעתי בה, אבל ל אאני זה שדפק אותה), מישהו בא לקחת רוורס ולקח פנייה לא טובה (הו אלא העריך טוב את הגודל של המכונית). מי שאנחנו מכירים במרצדס אמר לנו שזו הייתה פגיעה הרבה פחות חמורה ממה שפרסמו בעיתון (כמ העשרות אלפים בודדים). לא שזה קצת אבל בשביל מה יש ביטוח? ;)

חבר של אבא של חבר שלי דפק את המייבאך. איזה אידיוט.

פורסם

נכון וגם דוד שלי גנב לפנינה את היגואר..... נו באמת למה סתם???? :nixweiss:

ולמה מי שדפק את האוטו לא שילם על תיקון?

פורסם

אתה רוצה ליגרום להיתאבדות של אותו בן אדם ? :lol:

למה יש ביטוח ;):xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים