עבור לתוכן

המכוניות של המפורסמים

Featured Replies

פורסם

אני עדיין מתקשה להבין איך אתה מעדיף ידנית אם בחיים לא התנסת לא עם ידני ולא עם אוטומטי (או לפחות לא התנסת יותר מ-10 דקות)

ונהיגה של כמה חודשים אולי עדיין כיפית עם ידני אבל זה די מהר ממצה את העסק.

• תגובות 74
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2100...ואוא, זה כבר המון (בלי נהג בטח), (וקודם 2.5 נראה לי מדהים עם 1890 קילו.... :P)

כשאמרתי ביצועים במסלול התכוונתי להתהגות (פניות אחיזה ושאר הירקות).

אגב הווירון לפי מה שהבנתי היא רק ניסוי של בוגאטי (ואודי, נכון?) הם מפסידים בסופו של דבר כמה מיליונים על כל מכירה שלה.

HOLY אתה מדבר על נהיגה יום יומית, במצב כזה אוט' הרבה יותר נוח ברוב המקרים לרוב האנשים.

BOSE מדבר נראה לי מבחינת ביצועים, אבל כל עוד הוא לא נוהג על רכב ספורט במסלול כל שישי אין שום סיבה להתלהב מהילוכים.

מבחינת ביצועים הילוכים הם עדיפים אבל בסופו של דבר חצי אוט' מנצח, לא סתם כל מכונית ספורט רצינית ומכוניות ספורט של מרוצים כמו ראלי וGT משתמשות בתיבות כאלה.

פורסם

אני עדיין מתקשה להבין איך אתה מעדיף ידנית אם בחיים לא התנסת לא עם ידני ולא עם אוטומטי (או לפחות לא התנסת יותר מ-10 דקות)

ואיך בדיוק קבעת שלא התנסיתי?

אוברלוד, הביצועים נבדקו עם כל הדברים שהיא צריכה מן הסתם כך שאלה ביצועים ב-2100 קילו.

פורסם

בהנחה שאתה מדב ראלי, יש לי ביטוח על 2 מכוניות אחת ידנית ואחת אוטומטית. על האוטומטית נסעתי הרבה כך שנכון להתנסות שלי כרגע אני כן יכול לקבל את ההחלטה הזו.

אם זה ימצא עצמו או לא נגלה רק בהמשך...

אבל מה שאני לא מבין זה למה זה מפריע לך שאני מעדיף ידני למרות שאמרתי שיש לי התנסות מסויימת של כמה חודשים על 2 הסוגים?

לזה שמעלי, הבוגאטי היא מכונית שאפשר לקנות היא כבר עברה את שלבי הניסוי. חוץ מזה היא של VW שהיא חברת האם של אאודי, בוגאטי ועוד...

פורסם

אני מדבר ל-BOSE

כי אתה בן 16

אז מקסימום נהגת לא חוקי איזה חצי שעה על אוטו אחד או 2

זה לא נחשב התנסות

פורסם

אוברלוד, הביצועים נבדקו עם כל הדברים שהיא צריכה מן הסתם כך שאלה ביצועים ב-2100 קילו.

ו...

לא אמרתי שום דבר שנוגד את זה :P

לזה שמעלי, הבוגאטי היא מכונית שאפשר לקנות היא כבר עברה את שלבי הניסוי. חוץ מזה היא של VW שהיא חברת האם של אאודי, בוגאטי ועוד...

התכוונתי ניסוי בכוונה של המנוע והכמות הכוח, אני יודע שהיא כבר למכירה (מלפני כמעט חודש).

בכל מקרה, VW מפסידה מיליונים על היצור שלה בסופו של דבר.

פורסם

הולי, כמו שאמרתי באחת ההודעות הקודמות אני לא הולך לנדב יותר מדיי מידע כי זה יכול להגיע לאנשים הלא נכונים.

אבל אני יכול לומר לך שהתנסיתי על שני הגירים וכרגע אני מעדיף ידני, במידה ואני אתעצל ואני מאוד מקווה שלא אז במצב הכי רע אני יהיה מוכן להתפשר על טיפטרוניק.

שיהיה לי רישיון אני כבר יחליט עם עצמי באופן סופי כי יש להורים שלי שתי מכוניות (אחת ידנית ואחת טיפטרוניק).

פורסם

מה רע בטיפטרוניק?

פורסם

רציתי לציין שהמרצדס מקלהארן מכונית ממש חלשה.

היא עוצרת נפלא - דיסקים מסיבי פחמן וספוילר מתרומם

היא מגניבה - מדליקים את המכונית עם לחיצה על כפתור שנמצא על ידית ההילוכים

היא מהירה - עד 330 קמ"ש

אבל היא לא שווה את הכסף - בתור מכונית שעולה יותר ממיליון שקלים בחו"ל מדובר במכונית די חרא

פורסם

מה רע בטיפטרוניק?

אמרתי רע?

אמרתי שאם יגיע מצב שאני אתעצל להעביר הילוכים על גיר ידני באחד מן הימים אז אני יהיה מוכן להתפשר על גיר טיפטרוניק (ולא אוטו').

פורסם

לווירון יש

Transmission   7-Speed DSG

(לפי SUPERCARS.NET)

אני חושב שגם ג'רמי אמר את זה, אגב מישהוא ראה את הפרק?

היה ממש עלוב, הוא לקח את הווירון לסיבוב באירופה (במהירות המותרת, בתנועה, בעיר ובכפרים !!), רציתי לשבור את המסך סוף הפרק..

אבל אז הבנתי שכנראה בוגאטי לא הסכימו לו לבדוק את הרכב על המסלול כמו שצריך.

בכל מקרה לטענתו זאת המכונית הכי טוב שקימת אבל לקרא לה מכונית זה בדיחה כי זה הרבה יותר מזה (יש לה 2 מנועים, אגב... :P)

נחמד לדעת...

:xyxthumbs:

פורסם

רציתי לציין שהמרצדס מקלהארן מכונית ממש חלשה.

היא עוצרת נפלא - דיסקים מסיבי פחמן וספוילר מתרומם

היא מגניבה - מדליקים את המכונית עם לחיצה על כפתור שנמצא על ידית ההילוכים

היא מהירה - עד 330 קמ"ש

אבל היא לא שווה את הכסף - בתור מכונית שעולה יותר ממיליון שקלים בחו"ל מדובר במכונית די חרא

1-זה נראה לך מה שהספוילר עושה?

2-כפטור יש גם בהונדה של 30 אלף דולר.

3-אשמח לשמוע איך הגעת למסכנה ( :screwy: ),

פורסם

אפשר לעשות לה over clock חחחחחח

כמובן וקוראים לזה פחחות ::)

פורסם

הייתי בעזריאלי ביום שלישי, ראיתי איזה hummer (נראה לי H2)

פשוט לאנוס :o

המכונית הזאת פשוט גאונית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים