פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים אני לא מכיר את הסטיסטיקה, אבל אני לא משלם כסף "רק ליתר ביטחון" זאת אסטרטגיה של תאגידים כדי להרוויח כסף.ולא נראה לי שיש קרינה כלשהיא מהאל פסק.חוץ מזה, אם המחשב נהרס מבעיה במערכת החשמל אפשר פשוט לתבוע את חברת החשמל.
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים אני מוריד בפניך את הכובע, לא חשבתי על זה.אבל עדיין, הוא חייב להתפרק מתי שהוא, מה הסיכוי שהוא יתפרק אצלך?הוא עובר בכל רשת החשמלהוא יתפרק אצלך בשקע כמו שהוא יתפרק בכל שקע בכל בית שמקבל חשמל מאותו כבל שקיבל את הברקאני לא מכיר את הסטיסטיקה, אבל אני לא משלם כסף "רק ליתר ביטחון" זאת אסטרטגיה של תאגידים כדי להרוויח כסף.ולא נראה לי שיש קרינה כלשהיא מהאל פסק.חוץ מזה, אם המחשב נהרס מבעיה במערכת החשמל אפשר פשוט לתבוע את חברת החשמל.תתחיל לתבועאם תקבל את הכסף בעוד שנה המצב יהיה טוב
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים אז רגע, מה בעצם עוצר את הברק אם הוא יפגע בעמוד חשמל מרכזי לצד כביש ראשי?מה מונע ממנו לפגוע בכל המדינה?נראה לי שאתה מזלזל ביכולת שלי להתעקש. זאת באמת לא כזאת בעיה, וזה לוקח הרבה פחות משנה שלמה.
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים אז רגע, מה בעצם עוצר את הברק אם הוא יפגע בעמוד חשמל מרכזי לצד כביש ראשי? מה מונע ממנו לפגוע בכל המדינה? נראה לי שאתה מזלזל ביכולת שלי להתעקש. זאת באמת לא כזאת בעיה, וזה לוקח הרבה פחות משנה שלמה. אחי את זה תשאל בחברת חשמל טוב שלא הגזמת "בכל המדינה" מתי שהוא בטח הברק מאבד מהערך שלו והוא לא יכול להגיע ולהתפשט לכל הבתים במדינה ובדרך כלל ברק פוגע באיזור של מתח גבוה וגם בעיקר באנטנות בניין כמובן מכיוון שהם גבוהות
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר תתחיל לתבועאם תקבל את הכסף בעוד שנה המצב יהיה טובלפי מה שהבנתי מחבר שלי, לא צריך לתבוע כי חברת החשמל לא רוצה איתך עסק ארוך, פשוט נותנים להם קבלה מטכנאי מורשה והם מחזירים לך את הכסף.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים קודם כל היה לי פעם בעיה היתם וזה ביכלל לא פשוט חוץ מיקבלה הם רוצים שתוכיח להם שהבעיה היתה ביגללםוזה לא סיפור קלחוץ מיזה אנחנו חורגים מהדיון הבחור שאל(הזמנתי אל-פסק ואני רוצה לדעת אם הוא טוב)ואני שאלתי שאלות קשורות אז למה אנחנו מדבריםעל תביעות נגד חברת החשמל?ודבר אחרון יש עוד אנשים שחושבים שאל פסק לא יסכן אותי במיקרה שאני יושן באותו חדר (מיבחינת קרינה)כי גם אני מאוד מעונין באל פסק
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אז רגע, מה בעצם עוצר את הברק אם הוא יפגע בעמוד חשמל מרכזי לצד כביש ראשי?מה מונע ממנו לפגוע בכל המדינה?נראה לי שאתה מזלזל ביכולת שלי להתעקש. זאת באמת לא כזאת בעיה, וזה לוקח הרבה פחות משנה שלמה.הוא לא יפגע בכל המדינה בגלל שהוא חשמל שזורם עם הזרם החשמלי שחברת החשמל מספקת לך, זה אומר שהוא יעשה את הדרך מכיוון התחנת כוח לכיוון הקצוות (בתים) ולא הפוךיש כמות מאוד מוגבלת של בתים שייפגעו מברק בודד שפוגע בעמוד חשמל, כי כמות מוגבלת של בתים מחוברת לעמוד חשמל בודדב. כמו שנאמר, זה הרבה יותר מאשר להגיד להם "הרסתם לי את המחשב"ודבר אחרון יש עוד אנשים שחושבים שאל פסק לא יסכן אותי במיקרה שאני יושן באותו חדר (מיבחינת קרינה)כי גם אני מאוד מעונין באל פסקאל פסק זה כולה מצבר שמספק מתח מהחשמל לבטריה ומהבטריה למחשבזה לא שונה ממצבר של רכב, או מחשמל רגילקרינה? כמו כל מכשיר חשמלימסוכנת? לא
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים כן השאלה הכשיו לאל פסק טוב יש מעטפת מספיק טובה לימנוע יותר מידי קרינה (כמו רוב מוצרי החשמל)או שהוא מסוכן כי אני אמור לישון באותו החדר?
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים מחבר חוץ מיזה אנחנו חורגים מהדיון הבחור שאל(הזמנתי אל-פסק ואני רוצה לדעת אם הוא טוב)ואני שאלתי שאלות קשורות אז למה אנחנו מדבריםעל תביעות נגד חברת החשמל?1.אני זה הבחור ששאל2.כבר קיבלתי תשובה אז זה יכול לגלוש לנושא אחר..
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים תודהתגידו ביתחשב בזה שאני רוצה אל פסק להרבה שנים ושיחזיק גם תמחשב הבא שלי(כרגע בתיכנון כפול ליבה של AMD כרטיס מסך חזק 2גיגה זיכרוןארד דיסק איכותי בנפח גדול כרטיס טלוויזיה כרטיס קול איכותי (דומה למה שיש לי במיפרט אבל יותר איכותי מהסידרה היותר חדשה לא זוכר תשם)2 כונני DVD (אחד צורב)כונן פלופי 1 ומסך (כרגע FLATRON F900B אבל אולי בעתיד LCD )איזה אל פסק אתם ממליצים ודרך אגב יש אל פסקשיתמוך ב3 מכשירים כמו-מחשב מסך וטלוויזיה?אני מבקש גם לינקים ובבקשה גם תמונות בתודה STONE COLD
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים תלוי מאוד בכרטיס מסך העתידי ובספק העתידיספק אני מתכנן איכותי ואין לי מושג מה אני יצתרך מיבחינת זרם כי אין לי מושג בזה אבל ביגלל שהתיכנון זה כפול ליבה אז בטח הרבהכרטיס מסך עד שאני יקנה בטח יהיה תומך DX10 הרבה זיכרון הרבה צינורות עיבוד ומאוררים טובים(צריך ליזכור שהאל פסק צריך להיות מתאים גם למחשב הזה(המיפרט בצד וגם למחשב הבא שמתוכנן לפחות כרגע לקיץ)
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים בלי שהכרטיס מסך שאתה תקנה ייצא אי אפשר לדעת כמה חשמל הוא ייקחואפילו לחשוב מה צריך בתור אל פסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.