פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים אהלן איך אני עושה תמונה ציבעונית מתמונה שחור לבן בפוטושופ? ניסיתי פעם...אבל לדעתי זה לא יוצא טוב... יש לכם טכניקות כלשהם?
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים את התמונה בשחור לבן אתה שם בשכבה ב MODE של luminosity יוצר שכבה מתחת לתמונה, וצובע את השכבה הזאת בצבעים שאני רוצה או לחילופין, שם את התמונה שחור לבן ב MODE רגיל (NORMAL) ושם מעליה שכבה חדשה ב MODE COLOR וצובע אותה זה יוצא בול אותו דבר, כי ה MODES האלה משלימים אחד את השני... ממש אין הבדל בין השיטות האלה אולי לאנשים אחרים יש שיטות אחרות, מוזמנים לפרט.
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים מחבר זה אותו הדבר שהשתמשתי לפני... אבל שלך יותר נוח הייתי צובע את התמונה עם BRUSH TOOL על MODE של COLOR... גילית לי דרך טובה...אבל גם זה לא נראה מספק...תודה... למישהו יש עוד רעיונות??
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים אם אתה רוצה לצבוע באופן גורף אז מה שנכתב טוב לזהיש עוד סוג של אפקט נחמדתהפול את התמונה לשחור לבןimage --mode--gryscaleשוב אותו התפריט אבל תבחר duotoneבאופיות אתה יכולטון2 טונים3 טונים כו'זה נותן לתמונה גוון עמוק וראליסטי יותראפשר גם לשחק עם אותה פעולה בכל מיני שכבותעך שאין גבול לציבעוניות
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים אתה גם יכול להשתמש בתוכנה recoloredהיא עושה את כל העבודה לבד, אתה רק בוחר צבע וזה!http://www.recolored.com/
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים מחבר חובבני ביותר... לא עושה את מה שצריך... לא מה שהיה מצוייר על התמונות :
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים יש דרכים יותר מתקדמות לעשות את זה, למשל הדרך שמתוארת כאןאין שם תוכנה סגורה אלא קוד matlab שעושה את זה.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים אתה צריך בשביל זה סביבת matlab. אני לא ממש מכיר את matlab מספיק טוב כדי להסביר איך להשתמש בזה.
פורסם 2005 בדצמבר 2919 שנים matlab זו סביבת עבודה שכוללת בין השאר interpreter ואוסף די גדול של ספריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.