עבור לתוכן

מחר מגיע Opteron 165 ,הזמנתי מספק בארץ,כפול ליבה בהחלט משתלם

Featured Replies

פורסם

אז כך מחר צריך להגיע לי Opteron 165 כפול ליבה בעל 2 מגה קאש (אבל אני בטח לא מחדש לכם) מה שאני כן רוצה לחדש לכם זה שזה מספק בארץ כולל אחריות ובמחיר של 1700 ש"ח....(אבא שלי עשה קצת קומבינה במחיר),

מחר תקבלו תמונות ועוד מידע 8)

פורסם

כנראה שיש לך קשרים כי הזמינות בארץ לא משהו

גם בעולם הזמינות ידעה ימים טובים יותר

אתה מתכנן OC?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהמעבד הולך למשוך אותי קצת לכיוון,חחח

אני לא ממש חסיד של oc אבל מעבד עם איכות ליבה ברמה גבוהה שדורש בכוח oc.

אני כרגע סופר את הימים ומקווה שעד מחר בשעה 2 יהיה לי כבר את המעבד,ואני יוכל לתת פה יותר מידע,והכי חשוב תמונות.....

פורסם

אני מת לראות אותו  :silly:

למרות שכול המעבדים נראים כמעת אותו הדבר :nixweiss:

פורסם

אל תשכח לעדכן אותנו איך הלך ה OC

וגם כמובן פרטי מערכת

פורסם
  • מחבר

אז כך,בא שליח עם המעבד,אבל בגלל שהיה חשש שהמעבד פגום (מבחינה פיזית) נעלצתי להחזיר אותו,ולקחת במקום 3800,אבל בגלל שהמחיר היה סבבה (1850 ש"ח),וגם בגלל שזה משבוע יחסית טוב ל oc,זה נראה לי דיל לא רע,אני יעדכן לגבי ב oc....

פורסם

אז כך,בא שליח עם המעבד,אבל בגלל שהיה חשש שהמעבד פגום (מבחינה פיזית) נעלצתי להחזיר אותו,ולקחת במקום 3800,אבל בגלל שהמחיר היה סבבה (1850 ש"ח),וגם בגלל שזה משבוע יחסית טוב ל oc,זה נראה לי דיל לא רע,אני יעדכן לגבי ב oc....

=\

פורסם

טוב... לסגור את הבסטה.. כבר הייתי אופטימי אבל.. הרסת..

חחח סתם תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם את מרגיש כך,תחשוב מה אני מרגיש,אבל לצערי לא רציתי לקחת את ההימור,מעבד שנראה פגום-כנראה פגום,חחחח

אבל כנראה אפשר להוציא מהמעבד שלי קרוב ל 2700-2800,אז זה כמעט לא נוראה

פורסם

אני הרגשתי הבדל בביצועים רק ב2.8Ghz ולצערי זה לא היה יציב.. ככה שאני מסתפק ב2.7Ghz על 1.475V

פורסם

bogyman

היית יכול לבדוק אותו ואם הוא לא תקין להחזיר אותו ולקבל מעבד זהה / אחר

פורסם

שמע הברנש מחכה זמן למעבד-בסוף הוא יקח משהו אחר רק שיהיה לו משהו

פורסם
  • מחבר

אז כך בקשר לoc,בלי לעלות את המתח הצלחתי להגיע ל 2500 יציב.2520 יציב (לחמש שעות),

התחלתי לעלות את המתח ל 1.50v והגעתי ל 2700,ועצרתי פה כי המאוור שלי קצת עשה בעיות והחום עלה ל50+,חחחחחח

בנתיים אני לא מתכוון להשקיע על מאוורר,כך שאני נשאר על 2500,שזה מאוד יפה.

פורסם
  • מחבר

אז כך בקשר לoc,בלי לעלות את המתח הצלחתי להגיע ל 2500 יציב.2520 יציב (לחמש שעות),

התחלתי לעלות את המתח ל 1.50v והגעתי ל 2700,ועצרתי פה כי המאוור שלי קצת עשה בעיות והחום עלה ל50+,חחחחחח

בנתיים אני לא מתכוון להשקיע על מאוורר,כך שאני נשאר על 2500,שזה מאוד יפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים