עבור לתוכן

שלום, בעיה בהגדרת רשת אלחוטית. חשוב.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית.

ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני.

שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK.

עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר...

הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר.

ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו?

ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא?

בכל מקרה, הנה תמונת מסך של ה-Network connections, למקרה שזה יעזור.

http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/19580-632713028776562500-1.jpg

מה זה ה1394 הזה בכלל?

אשמח לעזרה, זה ממש חשוב - המשפחה שלי רוצים כבר ת'מחשב מסודר ואי אפשר לעשות את זה בלי הרשת.

אשמח מאד לעזרה.

פורסם

דבר ראשון, תערוך בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום (תוריד את הדחוף). תודה.

ה1394 זה חיבור FIREWIRE. ווינדוס מתייחסת אליו בתור חיבור רשת. לצורך העניין אתה יכול להתעלם ממנו לחלוטין (באופן אישי אני מבטל אותו כשאני לא משתמש בו, וזה אף פעם...).

תנסה לבטך את הפיירוול בשני המחשבים ותראה אם זה עוזר. אם כן, אז בטוח הבעייה היא הגדרות של הפיירוול. אחרת נראה מה הלאה.

פורסם
  • מחבר

שיניתי.

ביטלתי וזה לא עזר.

אולי יש מדריך שמראה צעד אחרי צעד איך להגדיר רשת אלחוטית?

פורסם

איו שום הבדל בין רשת אלחוטית לקווית מבחינת הגדרות בתצורה שלך.

פורסם
  • מחבר

אז מה בכל זאת הבעיה?

ואיך מגדירים רשת רגילה???

מישהו יכול לתת לי לעזור לי שלב אחרי שלב?

פורסם

תנסה להתקין פרוטקול IPX

אצל חבר שלי היתה אותה הבעייה של שיתוף אינטרנט

ואי שיתוף קבצים התקנו IPX והכל עבד במו שצריך..

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט יותר?

מה זה פרוטוקול IPX? מה אני עושה איתו?

ודבר שני, למה להתקין משהו כשבעבר הרשת עבדה לי בלי שום פרוטוקול? אין איזה מדריך או משהו? אני ממש לא מבין מה הבעיה..

פורסם
  • מחבר

חבר'ה זה אחד הדברים היותר חשובים! ! !

פורסם

תנסה להתקין פרוטקול IPX

אצל חבר שלי היתה אותה הבעייה של שיתוף אינטרנט

ואי שיתוף קבצים התקנו IPX והכל עבד במו שצריך..

?

וואו! סליחה אדוני שלא ענינו לך!

משתמשים אחרים בפורום עם בעיות כמו שלך, כולל אותי, מחכים בסבלנות (ובלית ברירה) שיענו להם. אתה לא שונה מהאחרים.

עוד כמה דברים -

וודא שוב שהמחשבים נמצאים על אותה הרשת (192.168.3.0 לדוג', כאשר 0 מייצג מספר מ1 עד 255 לכל מחשב. מס' שונה כמובן).

וודא שזוהי אותה קבוצת העבודה.

יש לך כ. רשת של NVIDIA - נסה לבטל את הפיירוול המובנה אם קים כזה.

פיירוול תוכנה שיש לך - בדוק שם שוב את ההגדרות, נסה לבטל אותם ולבדוק אם זה הגורם לבעיה.

בהצלחה.

ועכשיו לנושא הת'ראד (שלא קשור לפרוטוקול IPX) : בריזר - בדוק שיש לך קשר תקין עם הראוטר (הלינק פעיל) ואז פעל לפי הסטיקי בראש הפורום שוב.

פורסם

אז לא חבל לנעול את הת'ראד? נוספה לך אזהרה על הקפצה. זו אזהרה 1 מתןך 3. אנא קרא את חוקי הפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים