עבור לתוכן

מחלקים של זיכרונות!!!

Featured Replies

פורסם

טוב אז אמרו לי להשתמש במחלקים לזכרונות כדי שהם לא יושפעו מהOC המפרט שלי בצד ימין והשאלה איך ניראת האפשרות הזאת בביוס ומה אני צריך לשנות כי

המעבד שלי על OC של 230X9 ולכן הזכרונות גם על באס 230 והם אמורים לפעול על 200 אז זה די דחוף מה לעשות ואיך?

פורסם

תראה, מה שאתה עושה זה שם אותם על 166\1.6 במקום 2.0\200 וזהו

אצלי בביוס זה מתחת ל-FBS אם אני לא טועה, אם תבקש ממש יפה אני אביא לך תמונה =]

פורסם
  • מחבר

pleazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :jump: :jump:

ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות שקשורות לזיכרון בביוס שמתי את הMHZ על 200 במקום AUTO וגם שמתי על T1 (אין לי מושג מזה) במקום הAUTO שהוא היה עליו ועדיין בCPU-Z זה מראה לי 230 MHZ

פורסם

pleazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :jump: :jump:

תביא שנייה תמונה של CPU-Z בזכרונות

פורסם
  • מחבר

טוב שיניתי כמו שאמרת לי ל166 ואם הOC הCPUZ מראה ככה

אז שינוי מהירות הזיכרון לזה בעצם קוראים מחלקים

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עוד שינוי העלתי ל2208 MHZ את המעבד והזיכרון על 200

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם ה HTT (במסך הראשי של CPU-Z) שונה מ 200 אז כן שינית את היחס

פורסם
  • מחבר

כן את זה אני יודע אבל אמרו שאפשר לעשות ככה שהOC לא ישפיע על הזיכרון (שינוי מהירות לא מכפלה) וזה לא מה שעשיתי פשוט הורדתי את מהירות הזיכרון והעלתי את הבאס והוא כן השפיע על הזיכרון

פורסם

mostwanted,

אי אפשר להעלות את מהירות הבאס (HTT) בלי לשנות (להעלות) את מהירות הזכרונות. בכל מקרה לא בלוחות מבוססים NF4 כמו שלנו.

בגלל שהזכרון מקבל את השעון שלו (Clock) דרך המעבד לאחר שהוא מחלק את תדר העבודה של המעבד במחלק הזכרון (זה המחלק המדובר)

במקרה שלך שינית את מחלק הזכרון מ 9 - שמתאים למהירות זכרון 200Mhz ללא OC

ל 11 - שמתאים למהירות 166Mhz ללא OC (אתה יכול לראות את המחלק בלשונית הזכרון של CPU-Z

אתה העלת גם את מהירות ה HTT (באס) ל 245Mhz מה שהביא את הזכרון ל 200 וכך למעשה ביצעת OC למעבד בלי לשנות את הזכרון.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה חבר'ה אבל יש לי עוד שאלה

מה זה ERR94 ENH???

עריכה:

ומזה T1 T2?

פורסם

אם בא לך לקרוא כאן: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/25759.pdf

בעמוד 54.

זה פשוט מאפשר ביט מסוים (bit 11 of MSR C001_1021).

שבמצב מאוד מיוחד עלול לגרום לתקיעת הפרוססור ולכן AMD ממליצים שהוא יהיה ב OFF או DISABLE (איך שזה מוגדר ב BIOS)

עריכה:

עריכה:

ומזה T1 T2?

T1 ו T2 אלה שני ערכים של command rate וזה אומר כמה מחזורי שעון לחכות לפני שנשלחת פקודה לזכרון (קריאה/כתיבה)

פורסם

ערב טוב

ראיתי כבר הרבה פעמים שממליצים פה בפורום להוריד את מחלק הזכרון מ 200 ל 166 או כל דבר אחר

מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק זה נקרא בביוס, ומישהו יודע בכלל עם זה קיים בביוס שלי (ASUS A8N-E).

כי חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי, הדבר היחידי שמצאתי זה מהירות הזכרון (400MHZ) שהמשחק איתה ממש דל (400,266,333)

זה נורא מרגיז אם רוצים לעשות OC בקפיצות קטנות מבלי לאבד מהירות זיכרון או להמהיר זיכרון יותר מידי :-\

פורסם

VanHalen.

כל BIOS נוקט בגישה קצת שונה לגבי הנושא אבל בסוף מדובר באותו דבר.

במקרה שלך:

400 -> 200

333 -> 166

266 -> 133

אז אין לך הרבה מגוון ולא ניתן באמת להגיע למצב אופטימלי של מעבד וזכרון

המספרים אצלך כפולים כי הם מתיחסים למהירות של הזכרון עצמו שעובד בקצב כפול מהשעון שהוא מקבל (DDR)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים