פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אני לא חושב אבל לנוידיה אני ממליץ לך על COOLBIS ויש את זה במדור ההורדות של האתר
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר אני פשוט מחפש תוכנה שתגיד לי מה המקסימום של הכרטיס שלי כי זאת הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות OC
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים גם ATITOOL יהיה סבבה ATI TOOL לא תיתן לך להעלות מהירויות על NVIDIA אתה תוכל רק לעשות את ה 3dview ואת בדיקת הארטיפיקטים
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים COOLBITS מאפשרת לך+- לדעת מה התדר המקסימלי..(בבדיקה אחת)..אבל כול הכיף זה לעשות את זה לבד..
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים COOLBITS מאפשרת לך+- לדעת מה התדר המקסימלי..(בבדיקה אחת)..זאת אומרת שבתוכנה הזאת אין סיכונים בOC ?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים בכול OC יש סיכון לא משנה באיזה תוכנה השתמשת..(גם בביוס..)..השאלה היא אם אתה רוצה להתחיל לשחק אם זה ..לעלות כול פעם קצת לעשות בדיקות..ולהמשיך..או שאתה רוצה ללחוץ על כפתור שיעשה הכול ולשמור..(וזאת הדרך שלך ..לדעתי אתה מפספס..אבל כול אחד ומה שטוב לו..)
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים FIRE-KID, אתה בטוח שאתה יודע היטב מה זה OC? ומה עלולות להיות ההשלכות של זה?אני מציע לך לא להתחיל ישר, תקרא קודם כל מידע חשוב עד שתרגיש מוכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.