פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים שלום.יש לי כרטיס מסך של XfX 6600ויש לו יציאה שכתוב עליה S-video, יש לי כבל, S-video to Rca.אבל היציאה בכרטיס לא מתאימה לכבל, יכול להיות שהיציאה היא לא S-video?תעזרו לי, איך היציאה נקראת?הוספתי לכם ציור של החיבורים שיש לי...החיבור הימני זה בכרטיס המסך, והחיבור השמאליזה בכבל...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים היציאה בכרטיס מסך (9 פינים) היא VIVO, אבל מוזר שהכבל שלך לא מתאים, כי הוא אמור להתאים.בכל מקרה, אתה צריך מפצל VIVO לכרטיס שלך אני חושב, אם קנית אותו בקופסא אז חייב להיות שם אחד.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר מאיפה אני יכול לקנות קונקטור Vivo to rsaאצלי הכבל הוא S-video TO RSARSA & VIVO לא אותו הדבר נכון? אז זה לא אמור להתאים
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים http://images.ldlc.com/photosldlc/00/00/42/14/LD0000421412_2.jpgנראה לי שאתה אמור לקבל עם הכרטיס כבל שממיר את זה ליציאות VIDEO IN/OUT של SVIDEO רגילים...
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אם זה כזה כבל מיוחד לכרטיס הזה אז לא נראה לי (אולי זה איזה משהו כללי לכרטיסים מדגם זה?), תבדוק בחנות שקנית אם יש להם למכור או לשאול את היבואן הרשמי אם יש...
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר תגיד מאיפה הבאת את התמונה של הכרטיס שלי? זה בדיוק הכרטיס שליחיפשתי תמונה שלו הרבה ולא מצאתי כלום.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר אוקיי...אבל יציאת VIVO זה לא משהו ייחודי של הכרטיס שלי...יש עוד הרבה כרטיסים כאלה...למה לא מוכרים כבלים(מתאמים)?
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים מחבר מצאתי, קיבלתי עם הכרטיס גם כבל..אבל אני לא יודע מה לעשות איתו...הכבל הוא מצד אחד 9 פינים(VIVO) ובצידו השני הוא 4 פינים(S-video)איזה מחבר אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לטלויזיה?
פורסם 2005 בדצמבר 2819 שנים מזל טוב...בכל מקרה, זה תלוי איזה כניסה יש לך בטלוויזיה, אם יש לך SCART 21 פינים כמו לרוב, אז יש שם COMPOSITE VIDEO IN, ואז תשיג SVIDEO TO COMPOSITE (שזה שחור כזה ובננה בצד השני).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.