עבור לתוכן

המסור II , מה הלך שם?

Featured Replies

פורסם

כמו בכותרת שמישהו יסביר לי את הסיום כי הקטע היחיד שהבנתי זה

שההיא מהמסור אחד, היא הממשיכה של המסור המקורי...

אז מה הלך שם?

פורסם

הבנת נכון כמה שאני זוכר

פורסם
  • מחבר

כן , את זה הבנתי

אבל איך לעזאזל הילד הגיע לכספת???

ואיך הswat לא היו בבית הלא נכון???

ואיזה תמונות היו במסכים איפה שהמסור המקורי ישב??

מי שיודע מה בדיוק הלך שם שיפרט בבקשה....

אני שונא לא להבין סרט עד הסוף...

פורסם

טוב האמת שראיתי אותו לפני איזה חודש אז זה לא כל כך טרי אצלי אבל ממה שאני זוכר הרעיון הכללי של הסוף הוא

שהשוטרים כל הזמן היו בבית עם החדרים ושכל מה שהם ראו על המסך היה מוקלט מראש והילד היה ממש מתחת לאף שלהם

בחדר הסמוך בכספת כל הזמן, הכל היה מתוכנן ע"י המסור והבחורה

פורסם

טוב האמת שראיתי אותו לפני איזה חודש אז זה לא כל כך טרי אצלי אבל ממה שאני זוכר הרעיון הכללי של הסוף הוא

שהשוטרים כל הזמן היו בבית עם החדרים ושכל מה שהם ראו על המסך היה מוקלט מראש והילד היה ממש מתחת לאף שלהם

bulls eye

פורסם
  • מחבר

יווווווווווווווווווווווווו קובישי!!!

אתה גאון!!!!! עשית לי את היום גבר!!!

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אחי עכשיו הבנתי הכל!!!!

יווווווווו אני מת על על המסור הזה!!!!

תודה אחי!!!

אני מחכה למסור 3!!!

חברה יש לכם חוות דעת נוספות על הסרט?

אני אהבתי אחו שרמוטה מי שאהב שיגיד ;D או שיוסיף משהו...

פורסם

כן אחלה סרט אני גם אהבתי, רק מוכיח שאפשר לעשות סרט פצצה בלי שחקנים מפורסמים ובלי הרבה תקציב

גם קיוב-1-2-3 באותו סגנון, קצת פחות טובים אבל גם אחלה

פורסם
  • מחבר

יש לנו אותו טעם אני גם אהבתי את קיוב...

אותו קונספט כללי אבל שתי סרטים שונים לגמרי....

בכל מקרה אחלה סרטים!!!

רק תיקון קטן:

הבית שהרצח התבצע בו היה הבית שאריק(האבא של הילד) נשלח אליו שכן המטרה מלכתחילה היתה האבא(נראה לי)

התמונות היו מוקלטות בעוד שהמקור היה בית דמה...

הילד כאמור היה בחדר הסמוך בכספת כל הזמן ;D

קיצר חברה תראו את שני הסרטים! פשוט חוויה מדהימה סרט גאוני נטו בלי אפקטים ממוחשבים ובלי חארטה עם שדים ורוחות(אהממ "השדים של אמילי" אהממ)

מומלץ ביותר ציון 10 מתוך 10!!!

פורסם

לא מבין מה אהבתם במסור 2, כאילו,

הסוף מפתיע וזה, אבל כשגילו שהוא היה בכספת כל הזמן, חשבתי לעצמי, מה ?!?!? איזה גרוע !

כאילו זה היה דפוק, וגם הסרט מעצבן, כל הדמויות האלה, כולם מתים סתם בלי סיבה, כאילו דחפו לשם טונה דמויות בלי שהיה להם מטרה מסוימת בסרט....

הרבה GORE לא הופך סרט לטוב.

בקיצור, לא אהבתי.

פורסם

כל מה שהיה מעניין בסרט זה המלכודות שהוא טמן להם שם, ואיך שאמנדה שיחקה אותה כאילו היא שוב באותו מצב, אבל בסוף מגלים שהיא היתה התלמידה שלו ובעצם היתה עם כל השאר רק כדי להוליך אותם שולל (ולהציל את הילד כביכול) והיתה יוצאת משם שלמה בכל מקרה

הדבר היחיד שלא הבנתי בסרט זה מה הקטע של החזיר הזה שקופץ על אריק בסוף, מי זה? מה זה? מישהו הבין?

פורסם

ההוא שכתב למעלה על קיוב.

גם אני חושב שנם סררטחם יפים רק שךא ראיתי את השלישי

ספר לי מה קורה שם

פורסם

האמת גם אני לא ראיתי את השלישי, רק את הראשון והשני , אבל אני יודע שקוראים לו "cube zero" , בהזדמנות אני יראה אותו :smile1:

פורסם

כל מה שהיה מעניין בסרט זה המלכודות שהוא טמן להם שם, ואיך שאמנדה שיחקה אותה כאילו היא שוב באותו מצב, אבל בסוף מגלים שהיא היתה התלמידה שלו ובעצם היתה עם כל השאר רק כדי להוליך אותם שולל (ולהציל את הילד כביכול) והיתה יוצאת משם שלמה בכל מקרה

הדבר היחיד שלא הבנתי בסרט זה מה הקטע של החזיר הזה שקופץ על אריק בסוף, מי זה? מה זה? מישהו הבין?

צודק, גם אני הרגע נזכרתי בזה הרגע, ואי, איך זה מזכיר לי את המשחק MANHUNT, גם שם אם אני לא טועה רוצחים אנשים עם מסכות של חזירים, בכל מקרה, יכול להיות זו הייתה האשה ?

פורסם

אחרי שהחזיר דקר אותו האישה נכנסה, ככה שלא סביר שזאת היתה היא

פורסם
  • מחבר

אחרי שהחזיר דקר אותו האישה נכנסה, ככה שלא סביר שזאת היתה היא

יש לך טעות ידידי וודאי שזו הייתה אמנדה, כל משתפי הפעולה של המסור לובשים מסכת חזיר כך היה גם בראשון , מי שזוכר עם הבחור שחטף את הצלם(זה שהיה בארון של הילד)

ואגב קיוב זירו זה דיי נחמד שם ממש מראים כבר את מתפעלי הקוביה ולמה היא שם , נראה לי שזה הפרולוג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים