עבור לתוכן

מחפשת משחת שיניים לא גנרית

Featured Replies

פורסם

מה עם זברה ?

היא חייבת להיות אובייקטיבית ... אתן בכל זאת קרובי משפחה וזה ...

פורסם

זברה זה של זקנים... :P

הרופא שיניים שלי אמר לי שמה שהכי מומלץ לדעתו זה באמת הקולגייט טוטאל, והוא לא מוכר משחות שיניים ככה שלא ניראה לי שיש לו איזה אינטרס

פורסם

אני דווקא מריח את האינטרס של רופאי שיניים מקילומטרים .

הם הרי סדיסטים בהדחקה . כל פעם שיוצא להם לעשות טיפול שורש , או עקירות מסובכות , לאן אתה חושב שהוא נעלם ישר אחרי העקירה לאיזה כמה דקות ?

אה ?

תחשוב על זה .

עכשיו , ככל שתהיה לו יותר עבודה , כך העבודה שלו תהיה "מהנה" יותר , אם אתה מבין אותי ...

ככל שהוא ימליץ לפציינטים שלו על משחת שיניים "טובה" יותר , ככה הם יחזרו אליו יותר , ושוב פעם חוזרים לעבודה "מהנה" יותר ...

אני לא בוטח ברופאי שיניים .לא אחרי מה שעשו לי . 4 שיניים בטיפול אחד , אחר כך הסתובבתי עם חצי פנים רדומות במשך יומיים , לא יכלתי לשתות , לא יכלתי לאכול , לא הרגשתי שום דבר בצד השמאלי של הראש , והעין שלי קיבלה חופש מוחלט בתושבת שלה בראש .

אני צריך לרצות אותם ? שילמדו לספק את עצמם בדרך יותר טבעית .

פורסם

^ זה היה אחד הדברים הכי מגעילים הזויים ומצחיקים שראיתי אותך כותב :lol: :lol:

פורסם

אני דווקא מריח את האינטרס של רופאי שיניים מקילומטרים .

הם הרי סדיסטים בהדחקה . כל פעם שיוצא להם לעשות טיפול שורש , או עקירות מסובכות , לאן אתה חושב שהוא נעלם ישר אחרי העקירה לאיזה כמה דקות ?

אה ?

תחשוב על זה .

עכשיו , ככל שתהיה לו יותר עבודה , כך העבודה שלו תהיה "מהנה" יותר , אם אתה מבין אותי ...

ככל שהוא ימליץ לפציינטים שלו על משחת שיניים "טובה" יותר , ככה הם יחזרו אליו יותר , ושוב פעם חוזרים לעבודה "מהנה" יותר ...

אני לא בוטח ברופאי שיניים .לא אחרי מה שעשו לי . 4 שיניים בטיפול אחד , אחר כך הסתובבתי עם חצי פנים רדומות במשך יומיים , לא יכלתי לשתות , לא יכלתי לאכול , לא הרגשתי שום דבר בצד השמאלי של הראש , והעין שלי קיבלה חופש מוחלט בתושבת שלה בראש .

אני צריך לרצות אותם ? שילמדו לספק את עצמם בדרך יותר טבעית .

גם לך נתנו זריקת הרדמה של סוסים?

לי הרדימו אפילו את האוזן, סעמק, וגם את הרכה, מזל שזה עבר לי אחרי 5 שעות יחד עם כל ההרדמה עצמה.

פורסם

עזבו אותכם רופא-שיניים, יורדים שניה לאוטו, לארגז כלים, לקחת את הפלייאר ווואלה - חסכתם לעצמם 5K שקל.

כך זה נראה לאחר שיפצור:

s430h4ib.jpg

ואם כבר משחת שיניים, אז רק טום וג'רי (ובתיאבון!)...

פורסם

עזבו אותכם רופא-שיניים, יורדים שניה לאוטו, לארגז כלים, לקחת את הפלייאר ווואלה - חסכתם לעצמם 5K שקל.

כך זה נראה לאחר שיפצור:

s430h4ib.jpg

ואם כבר משחת שיניים, אז רק טום וג'רי (ובתיאבון!)...

אתה בן האנשים המסריחים\דוחים\מגעילים\לא קשורים\שרוטים\סדיסטים\קמצנים וטמעים שראיתי...

פורסם

אתה בן האנשים המסריחים\דוחים\מגעילים\לא קשורים\שרוטים\סדיסטים\קמצנים וטמעים שראיתי...

:lol: :lol: :lol:

פורסם

ולא הזכרתי עוד את זה שיש לך שן של כלב ים וכנראה שמבנה הגולגולת שלך בהתאם...

אז בתור HALF בן אנוש ו HALF כלב ים אני הייתי שותק..

פורסם

ולא הזכרתי עוד את זה שיש לך שן של כלב ים וכנראה שמבנה הגולגולת שלך בהתאם...

אז בתור HALF בן אנוש ו HALF כלב ים אני הייתי שותק..

:lol: :lol: :lol: :lol:

אני הייתי משתמש בקולגייט טוטאל לא מזמן עברתי ל herbal colgate או משו כזה (ירוק..)

אחלה משחה

פורסם

מה הולך כאן אחד עם רדיאטורים ג'נרים ועכשיו צשחות שיניים עוד מעט כל מוצר שהוא לא טוב יקרא ג'נרי מספיק המילה הזאת מיוחסת לעולם המחשבים נקודה

נ.ב

אני משתמש ב-

COLGATE TOTAL 12

פורסם

אחי אל תישתמש בקולגייט טוטאל היא ג'נרית

תוצאות אחרי שימוש:

189689-5.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים