עבור לתוכן

בעיה באובר קלוק :העברת מכפלת ht בלוח ga k8nf9

Featured Replies

פורסם

הכל הלך מצויין עד שהגעתי ל-250fsb וכעת אני נדרש להעביר את מכפלת ה-ht ל x3 על מנת להימנע מבעיות.... אבל הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט ב-x3 (255 260 הבאס בזמן שאני מנסה לעבור מכפלה) לא משנה מה אני יעשה אפילו הורדתי עוד מהתדר של הזכרון והוספתי מתח למעבד שלא צריך בכלל...כלום לא עוזר.

עד שלבסוף ניסיתי להעביר לx2 לראות אולי זה פאק בלוח או איזו נעילה ומה שמוזר שב x2 המחשב כן עלה והכל עבד מצויין???!

למה הלוח לא נותן לי לעבור ל x3 מישהו מכיר את הבעיה?

תודה מראש ..

:-\

פורסם

הלוחות של GB ובמיוחד ה K8NF-9 לא אוברקלוקרים טובים

הם בקושי מגיעים ל 220-240

שלך הגיע ל 250 זה מכובד מאוד בשביל לוח GB

פורסם
  • מחבר

לא אני מסביר שהוא עובר את זה ..... אבל לא בht x3 איכשהו הוא לא רוצה לעבור לשם הוא עושה את זה בקלות בx2 ואפילו בx4 נגיד עכשיו אני עובד בבאס של 255 ובמכפלה של x4 איכשהו יש איזה פאק ב3 אני לא יודע מה להגיד גם לחבר שלי זה קרה אבל איכשהו זה עבר אצלו...

מה אתה אומר?

פורסם

עידכון BIOS?

BIOS יותר ישן?

תעבוד על מכפלת HTT של 2x

גם ככה אין הבדל בין 2 ומעלה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעדכן לא עוזר

פורסם

איזה מעבד יש לך ?? יש לי לוח כמו שלך בדיוק עם מעבד AMD ATHLON 64 3000 והגעתי ל 250FSB בלי בעיה בכלל (על HT X4 ) לא ניסיתי להוריד ל X3..

אבל לחבר שלי יש לוח קרוב - GA K8N SLI.. ומעבד AMD 3800X2 (DUAL CORE .. ויש לו בעיות רציניות עם OC.. הוא לא יכול לקבוע HT גבוה מ 2.5 ולקבל מחשב שעולה אפילו אם הוא עושה אוברקלוק רק ל210 FSB ... לא ברור כל הקטע הזה.. אבל מטעויות לומדים (מה לומדים?? פעם אחרונה שאני קונה GIGABYTE !! אוברקלוקינג זה התחום הלא חזק שלהם בלשון המעטה..יש להם את הביוס הכי מאעפן שראיתי בחיים, אין כמעט ניטור ושליטה על כלום במיוחד לא על מתחים לרכיבים)..

פורסם
  • מחבר

יש לי venice 3000 גם אני הגעתי בלי בעיה ל 250 על x4 הבעיה היא לרדת ל3 נו טוב אני ישתמש ב 2 אגב לא מומלץ להישתמש בחצאים

פורסם

ניסית תביוס האחרון {F10) ?

פורסם
  • מחבר

לא אבל אני ינסה :xyxthumbs: כשאני אחזור

פורסם

קניתי לאמא שלי לפני כחודשיים לוח אם של ג'גהבייט, K8NSC אני חושב, והוא עובד אצלה ב-300X9 עם ה-Winchester הישן שלי מהיום שהוצאתי אותו מהקופסא, אז לא הייתי אומר שלוחות ג'יגה לא טובים ב-OC.

מה שכן, הביוס האחרון בשבילו הרחיב את אפשרויות ה-OC במידה ניכרת ביותר בלוח, אז definitely תנסה את זה קודם.

פורסם

ספציפית ה NF4 (כולם) שלהם אוברקלוקרים גרועים

פורסם

קניתי לאמא שלי לפני כחודשיים לוח אם של ג'גהבייט, K8NSC אני חושב, והוא עובד אצלה ב-300X9 עם ה-Winchester הישן שלי מהיום שהוצאתי אותו מהקופסא, אז לא הייתי אומר שלוחות ג'יגה לא טובים ב-OC.

מה שכן, הביוס האחרון בשבילו הרחיב את אפשרויות ה-OC במידה ניכרת ביותר בלוח, אז definitely תנסה את זה קודם.

אמא שלך עושה אוברקלוקינג? :xyxthumbs:

הלוואי ואמא שלי הייתה כזו מגניבה :-X

פורסם

תוריד תוכנת ClockGen ל NF4 ותוכל לבצע OC בקלות.

חבל על המאמץ שלך לנסות מה BIOS, יש איזו בעיה עם OC מה BIOS ב GB.

פורסם

אמא שלך עושה אוברקלוקינג? :xyxthumbs:

הלוואי ואמא שלי הייתה כזו מגניבה :-X

לא, היא עושה עריכות וידאו... את האוברקלוקינג אני עושה בשבילה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים