פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מישהו נתקל בסופגניה בלי אקמול עם סוכר מומס וצבע מאכל ? נא לדווח. נ.ב למי שלא יודע, ריבה עושים מפירות.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים רולדין אכן סופגניות ללא תחרות אולי קצת יקרות אבל יש שם עם מה שאתה לא רוצה..שוקולד תות בננה ריבות כל הסוגים משהו נחמד מאוד..וזה נמצא בעזריאלי
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים טל בייגלס, מול המשביר לצרכן בדיזנגוף סנטר. התור היה עצום, אני יצאתי רק עם קופסא ובה 6 סופגניות (אתם יכולים לנחש איפה השישית) . אחרים יצאו משם עם כמה קופסאות טובות והביאו עימם תגבורת. פשוט ללקוק את האצבעות. 8) [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים Home Made Doughnut - Special edition: עם ריבת חלב איכותית והרבה אבקת סוכר הישר מהמחבט
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אם אתם שואלים אותי זה לא כזה להיט יחסית לקלוריות ולרעל טהור שזה עשוי ממנו
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אם אתם שואלים אותי זה לא כזה להיט יחסית לקלוריות ולרעל טהור שזה עשוי ממנואחי, תאכל! כי מחר נכחד.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני אוכל מספיק זבל אני אבל נמנע (כמה שאפשר) מחרא שהרבה אנשים לא - סיגריות, קולה, קפה ושאר דברים ממכרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.