עבור לתוכן

ICQ5 - יש דרך לפתוח או להעביר הסטוריה או מספרי ICQ למספר ICQ אחר?

Featured Replies

פורסם

זאת בעיה דיי רצינית שאני מקווה שמישהו כאן יודע. יש לי מספר ICQ שיום בהיר אחד החליט שהססמא שלי לא נכונה.

כל פעם שאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל שגיאת ססמא למרות שאני בטוח שהססמא שלי נכונה. ניסיתי בכל זאת להפעיל את התוכנה

שמראה את הססמאות של מספרי האי סי קיו שנמצאים במחשב והפלא ופלא במחשבים אחרים היא עובדת ואצלי היא לא מצליחה להראות את הססמא. באתר של ICQ2GO גם איאפשר להכנס עם הססמא שזה אומר שזה שונה אצלם בשרת ולא בעיה אצלי במחשב.

אין לי כתובת דואר במספר אי סי קיו הזה ככה שאני לא יכול להשתמש בשחזור הססמא באתר שלהם.

השאלה שלי האם אני יכול לפחות לגלות את מספרי הICQ של האנשים שברשימה שלי מהקבצים של התוכנה שנמצאים במחשב שלי?

אני יודע שרשימת אנשי הקשר נשמרת בשרתים של הICQ אבל ההסטוריה נשמרת במחשב שלי לכן אולי אפשר לפתוח את ההסטוריה או להעביר אותה לICQ אחר כדי שאוכל לראות את המספרים של האנשים הללו. עכשיו מדובר בICQ5 אני יודע שבICQPRO אפשר לשמור את הרשימה אבל ICQ5 אפילו לא שומר את קבצי הרשימה שבהם הICQPRO משתמש.

זה מעצבן שבICQ5 שנחשב טוב יותר וכולם משתמשים בו הוסיפו כלכך הרבה משחקים וסמיילים ושטויות ודברים בסיסיים כמו גיבוי רשימות או משהו למקרה שמשהו קורה לICQ דווקא את זה אין.. עד היום מה שהיה מבדיל בין מסנג'ר לאי סי זה שהאי סי היה תוכנה רצינית יותר ועכשיו היא נהייתה כמו המסנג'ר מלאה גימיקים קישוטים ושטויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים